Mad og vin

4 lækre smagsoplevelser

Går du i overvejelser om at skulle ud at spise her i februar måned, men stadig ikke har kunne beslutte dig for, hvor den næste restaurantoplevelse skal være. København nyder på et utal af lækre restauranter. Nogle dog mere kendte end andre, så det er ikke altid nemt, at skulle vælge, hvor den næste smagsoplevelse venter. Vi har endnu en gang fundet frem til 5 lækre smagsoplevelser, som alle er et besøg værd.

Mazzoli`s

Mazzoli’s er Tivolis eneste runde restaurant, som ligger med udsigt direkte til Tivoli Søen. Køkkenet er italiensk med fokus på skønne stenovnsbagte pizzaer fra den store brændefyrede ovn. I Vinbaren kan man i ro og mag nyde et godt glas vin med et udvalg af pølser, skinker og oste fra deres  Salumeria, hvor flotte udskæringer af skinke og pølser hænger side om side og frister i modningsskabet. Mazzoli’s har også klassiske pastaretter, rustikke hovedretter og salater til den lette sult.

Mazzoli´s
Vesterbrogade 3
1630 København V
Email: ciao@mazzolis.dk
Hjemmeside: www.mazzolis.dk
Tlf: 33 75 07 51
Du kan også læse mere her: https://www.tivoli.dk/da/mad+og+drikke/spisesteder/mazzolis

Nimbs Bar n Grill

På Nimbs Bar n Grill serveres der gode bøffer med et asiatisk touch. Siden 2011 har Nimb Bar’n’Grill forkælet København med godt kød fra grillen. Det bliver de ved med, men med to nye, dygtige thailandske kokke med en fortid på Kiin Kiin er restauranten gået i en mere asiatisk retning, der giver eksotisk touch til de delikate grillsmage. Glæd dig til gode bøffer med klassisk tilbehør, men du kan også opleve nye favoritter som stegt jomfruhummer med yam-dressing, bao med ribeye og østers med bergamotte og grøn chili.

Nimbs Bar n Grill
Bernstorffsgade 5
1577 København
Telefon: +45 88 70 00 00
Mail: bargrill@nimb.dk
Hjemmeside: https://www.nimb.dk/

Milano Ristorante & Pizzeria

Hos Milano serveres der lækre italienske retter med et moderne tvist. Med en beliggenhed i Field’s Food Lounge, er der hverken langt til shoppingmuligheder eller Royal Arena. Er du ude at shoppe – eller skal du ind til et arrangement eller en koncert på Royal Arena, så er Milano det perfekte spot at hvile, få noget lækker mad og områdets bedste vin på. Med årevis af erfaring laver Milano både velkendte italienske klassikere, som man ikke kan komme udenom, men der serveres også burgere, salater, m.m., uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Milano Ristorante & Pizzeria ( Fields)
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S
(+45) 32 62 11 81
info@milanofields.dk
Hjemmeside: http://milanofields.dk/

Spring Rose Restaurant

Velkommen til Spring Rose Restaurant. Spring er en  asiatisk inspireret familierestaurant, som ligger på Frederikssundsvej  i København NV. Der tilbydes et stort udvalg af yderst velsmagende  afghanske og indiske specialiteter, grill og fiskeretter. Man kan vælge at prøve den store buffet eller vælge noget lækkert fra menukortet. Restauranten sætter en en stor ære i venlig og effektiv service i en varm atmosfære.

Springs Rose Restaurant
Frederikssundsvej 54 B
2400 Bispebjerg, København
Telefon: 51 77 37 73
Følg Restaurant Springs på facebook