Mad og vin Sponsoreret indhold

5 lækre smagsoplevelser i København

I kølvandet på den hyggelige juletid, juleplaner og nytårsfejring, har den mere kedelige, ret grå og regnfulde januar måned sat ind. Dét må om ikke andet, være en god anledning til at fylde energidepoterne op med god smag og varme, på en af byens skønne restauranter. Her er fem skønne steder lige til at blive varm i kroppen af:

Græsk Smag

Hos Græsk Smag på Vesterbrogade er udvalget enkelt: her kan du få græske tærter, supper og dagens ret. Tærterne er en klassisk græsk specialitet, som kan nydes over hele dagen. De to sprudlende indehavere Viktor og John står selv i køkkenet og kokkererer. Maden er baseret på familieopskrifter som har overlevet gennem generationer, og alt er hjemmelavet, velsmagende og lækkert. Specialiteterne kan også tages med hjem.

Græsk Smag
Vesterbrogade 109
1620 Copenhagen
Bordbestilling: 33 31 88 86
Hjemmeside: www.graesksmag.dk

 

Blue Elephant Copenhagen

Det thailandske køkken har tradition for kunstfærdige anretninger, hvilket man får rig mulighed for at opleve på restaurant Blue Elephant Copenhagen. De eksotiske retter tilberedes af specialuddannede thailandske kokke. Man træder ind i en helt anden verden med grønne planter, friske orkidéer og små rislende vandfald. Restauranten er indrettet som en lille landsby med tre “huse” og en “markedsplads”. Smukke antikke thailandske ornamenter udsmykker rummene, og thailandske tjenere i traditionelle thailandske dragter byder velkommen.

Blue Elephant Copenhagen
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Amager Boulevard 70
2300 København S
Bordbestilling: +45 33 96 59 70
Hjemmeside: http://www.blueelephant.dk/

The Noodle Box

I hjertet af Vesterbro kan du opleve en ny smag af Kina & Thailand, nemlig The Noodle Box’ fusionskøkken som tager de to madkulturer til et helt nyt niveau! Med et økologiforbrug på 60-90% er The Noodle Box stolte repræsentanter af Fødevareministeriets sølv øko-certificering. Hos The Noodle Box kan du enten sammensætte din egen noodle box fyldt med friske, økologiske ingredienser, eller vælge en af de mange specialiteter som de tilbyder, herunder hvad der anses som byens bedste Pad-Thai.

The Noodle Box
Istedgade 42
1650 København V
Hjemmeside: http://www.thenoodlebox-kobenhavn.dk

Ristorante Nino e Franco

Ristorante Nino e Franco er placeret i hjertet af Østerbro, og har siden 1983 beriget danskerne med et spændende udvalg af udsøgte italienske retter. De er særligt kendt for deres brede udvalg af italienske pizze, pasta og kødretter.
Ristorante Nino e Franco er indrettet med ægte italiensk charme, i hyggelige og varme omgivelser, og med masser af italiensk stemning. Denne restaurant er indgangen til et stykke af det helt specielle og lokale Italien, som vi alle drømmer om.

Ristorante Nino e Franco
Blegdamsvej 36
København N
Bestiling: +45 3539 0157
Hjemmeside: https://www.ninoefranco.dk/

Restaurant Rio Bravo

Restauranten med den sjove stemning serverer bøf og kartofler til langt ud på natten. Man kommer til at tænke på storfilmen “Rio Bravo” med John Wayne og Dean Martin i hovedrollerne, når man træder indenfor i Restaurant Rio Bravo.

Det er imidlertid noget så dansk som rejecocktail og husets Rio Bravo-gryde, der indtager hovedrollerne i Rio Bravo’s menukort. Men også andre specialiteter som tournedos, peberbøf og T-bone steaks sætter deres præg på kortet. Hos Rio Bravo hygger og spiser man nemlig på ægte dansk manér.

Restaurant RIO BRAVO
Vester Voldgade 86
1552 København
Bordbestilling: +45 33 11 75 87
Hjemmeside: https://riobravo.dk/