Livsstil

5 bud på velvære og helse på Frederiksberg

Tager du dig god tid til dig selv?

Det gør de færreste af os nok og det kan være svært i en travl hverdag. Mulighederne for velvære og helse er mange, og det kan være lige så svært at finde rundt i. Derfor bringer vi her en velvære- og helseguide over de fem bedste steder på Frederiksberg, hvor du bedst kan lade op. Så hvad enten det er krop eller sjæl der skal regenereres, så kig med her.

Frederiksberg Svømmehal – afslapning for alle sanser

I Frederiksberg Svømmehal kan du også tage afslappende bade i jacuzzien.

Frederiksberg Svømmehal er en af Danmarks ældste svømmehaller, og her kan du udover adgang til svømmehallen også opleve ro og fordybelse i kurbadet, sætte dig til rette i jacuzzien, eller nyde varmen og duftene i den prisvinde saunagus. 

Som en nyhed kan Frederiksberg Svømmehal præsentere kurbadets nyeste tiltag, fordybelsesrummet. Et rum der understøtter kurbadets funktionsrum som mentalt refugium og et sted hvor du kan slappe af i stemningsfyldte omgivelser. Til dæmpede toner kan du indånde luft, der er renset af en plantevæg, og det vil være oplagt, at søge ind i fordybelsesrummet efter en saunagus – både for at få opfyldt dine væskedepoter, men også for at finde ro og fordybelse. På den måde mærker du hvad saunagus egentlig gør ved din krop og vejrtrækning.

Det er ren wellness for krop og sjæl.

Frederiksberg Svømmehal
Helgesvej 29
Frederiksberg
Tlf: 38 14 04 00
Hjemmeside: svoemmehal.frederiksberg.dk
Åbent: Mandag – fredag kl. 07:00-21:00, lørdag kl. 07:00-16:00, søndag kl. 09:00-16:00

Susanne Glending – Psykoterapeut/traumeterapeut & kranio-sakralterapeut

Susanne er energetisk psykoterapeut og ligeledes uddannet kranio-sakralterapeut, organmassør og bindevævsmassør.

I Susannes praksis ‘Dit stille rum’, tilbyder hun kraniosakralterapi samt kropsorienteret psykoterapi, traumeterapi og tilknytningsterapi.

Hendes tilgang er blid, legende og kreativ med udgangspunkt i dine behov, uanset om du har oplevet traumer og sorg, eller om det drejer sig om fysiske gener som piskesmæld, hjernerystelse, angst eller stress. Har du f.eks. spændinger eller lider af migræner kan kranio-sakralterapeutisk BIODYNAMICS-behandling understøtte kroppen i, at regulere sig selv og slippe spændinger og ubalance. Har du været udsat for stress over længere tid kan kropsorienteret psykoterapi berolige og afbalancere smertelagene i dit nervesystem ved hjælp af somatisk (kropsorienteret) samtaleterapi. Ved alle former for behandling tager Susanne udgangspunkt i hvad der sker i dig lige nu, og dine behov.

Psykoterapeut/traumeterapeut & kranio-sakralterapeut Susanne Glending
Hauchsvej 13 st
Frederiksberg C
Tlf: 28 97 13 15
Hjemmeside: www.ditstillerum.dk
Åbent: Efter aftale

Body Development – mental eller fysisk forandring

Michael tror på, at livet skal balanceres med sundhed, nydelse, nysgerrighed og oplevelser.

Hos Body Development på Frederiksvej er det fælles for alle kunder, at de kommer med ønske om forandring i mental eller fysisk forstand. Og her tager ejer Michael Elgaard altid udgangspunkt i den enkeltes mål og specifikke ønsker i forhold til kropsterapi og fysisk træning.

Helt specifikt arbejder han med Body SDS (3. års studerende), som er effektivt mod konkrete fysiske gener som muskelsmerter, spændinger og ledproblemer. Derudover er kropsterapi virksomt mod stress, nervøsitet, depression og andre psykiske og mentale udfordringer.  

Ved den fysiske træning er formålet, at udvikle på kundens svage sider, være de sig inden for styrke, kondition eller mobilitet.

Der tilbydes træning for én eller flere af gangen, og er der behov for et skræddersyet træningsprogram til selv-træning, er det også en mulighed.

Body Development
Frederiksvej 1A
Frederiksberg
Tlf: 23 10 41 47
Hjemmeside: www.bodydevelopment.dk
Åbent: Efter aftale

 

Abell Coaching – styrkebaseret coaching og effektiv stress behandling

Stine Abell tror på, at vi hver især har fået evner, talenter og styrker med fra fødslen, som vi bliver endnu stærkere, gladere og mere i balance af at bruge mere bevidst.

Stine Abell arbejder som coach med to hovedområder.

Stresscoaching baseret på metakognitiv terapi, et nænsomt og effektivt værktøj til at håndtere og forebygge stress. Her giver Stine dig en konkret værktøjskasse, som i træner med sammen i forløbet, og som du vil kunne bruge selv i fremtiden. Her er Stines erfaring, at du på bare fem sessioner kan håndtere din stress og være selvkørende.

Work life balance-coaching er for dig der leder efter balance i dit liv; være det sig “hele vejen rundt” eller et specifikt område, og her vil du få indblik i dine styrker og en bevidsthed om dine værdier. Her arbejder Stine med dig mod konkrete mål og vejen dertil.

Hos Abell Coaching vil du uanset behandling, møde et tillidsfuldt rum hvor du er i centrum. Skriv eller ring, så får du mulighed for en gratis introsession på 25 minutter.

Abell coaching
Behandlerkollektivet
Holger Danskes Vej 3
Frederiksberg
Tlf: 60 71 67 05
Hjemmeside: www.abellcoaching.dk
Åbent: Efter aftale

 

Frederiksberg Klinik For Fodterapi – her er dine fødder i sikre hænder

I Frederiksberg Klinik for Fodterapi tager man sig god tid til sine kunder, og det er vigtigt for Vita og hendes kollegaer, at kunderne føler sig godt tilpas.

Ejer af Frederiksberg Klinik for Fodterapi, Vita, har været fodterapeut i 31 år på Frederiksberg.

Her sætter man pris på, at patienten føler sig i sikre og trygge hænder og at man kan vende både glæder og sorger sammen. De beskæftiger sig med alle fagets specialer som består af behandling af diabetespatienter, nedgroede negle, beskæring af arvæv efter strålebehandling, leddegigt og psoriasis, behandling af fodvorter ved hjælp af isning, og specielle 3D-fremstillede indlæg. Vita og hendes kollegaer laver en omfattende fodbehandling, klipning af negle, beskæring af hård hud og ligtorne samt analyse af aflastningspunkter.

Derudover sælges i klinikken de lækreste støttestrømper af bakterie-hæmmende bambusfibre, i lækker og varm merino-uld i fine farver og mønstre.

Frederiksberg Klinik For Fodterapi
Grundtvigsvej 39
Frederiksberg C
Tlf: 33 25 00 35
Hjemmeside: www.facebook.com
Åbent: Efter aftale