Livsstil

ROYAL STAGE: Ny multiarena i Nordsjælland

Den 18. januar 2020 slår Nordsjællands nye multiarena i Hillerød officielt dørene op, når Danmarks ukronede popkonger Rasmus Seebach og Burhan G, og danskpopmesteren Rasmus Bjerg hylder den afdøde sanger, sangskriver og komponist, John Mogensen, til indvielsen af ROYAL STAGE.

”Vi har lige afholdt generalprøve i den nye arena og det lød simpelthen så godt. Akustikken er fantastisk. Der er allerede mange store events i kalenderen – familiemusicalen Gummi T, Michael Jackson tributen ”Thriller Live” og Rune Klans kombinerede standup og trylleshow er nogle af dem jeg personligt ser meget frem til,” fortæller ROYAL STAGES administrerende direktør Carsten Larsen.

Direktør Carsten Larsen i ROYAL STAGES foyer. Foto: JMA / Forbyen

Royal Unibrew er navnesponsor bag ROYAL STAGE, og er et supplement til Royal Arena i København. ROYAL STAGE byder på arrangementer i en størrelse som passer til Nordsjælland, og som mange både kunstnere og tilskuere sætter pris på – lidt mindre arrangementer end dem som Royal Arena afholder.

Se hele ROYAL STAGES foreløbige program for åbningsåret 2020 her.

Multiarenaens mange muligheder

ROYAL STAGE er en fleksibel arena, der kan indrettes på mange måder og derved rumme et væld af forskellige arrangementer.

ROYAL STAGE rummer 3017 tribunepladser til store sports og kulturbegivenheder som håndbold, tennis og badminton, opvisninger og shows.

Håndboldholdet “Nordsjælland” testede fasciliteterne i en hjemmekamp mod Kolding 23/11. Foto: Lars Johannessen

Køres pladserne væk, frigøres 2632 kvm gulvareal til udstillinger, konferencer, kongresser, teaterstykker og firmaevents.
Med sublim udsigt til arenaen findes også en 300 kvm Volkswagen Hillerød Lounge med mødefaciliteter og egne tribunepladser. 9 skybokse til VIP-gæster også med god udsigt til arenaen, konferencerum og mødefaciliteter.

Tilskuerpladser med loungen og skyboksene i baggrunden. Foto: Lars Johannessen

Indgangsområdet og foyerens 700 kvm kan desuden inddrages til ferniseringer og produktlanceringer. Og så er der et vandrehjem med 40 sengepladser fordelt på 10 værelser til atleter.

”Når der ikke er events i kalenderen, så benyttes banerne til sportsfaciliteter for skoler og idrætsforbund. Tanken er, at her så vidt muligt skal være liv i arenaen hele tiden. ROYAL STAGE skal være et samlingspunkt for Nordsjælland, hvor børn, unge og ældre i alle aldre kan komme og få en masse gode oplevelser sammen, ” fortæller Carsten Larsen.

ROYAL STAGE er bygget omkring den nyeste teknologi, som blandt andet giver mulighed for TV transmissioner til sportsevents, ligesom der er arbejdet med det bedste indenfor lys og lyd i arenaen.

Der er oplevelser for hele familien på programmet i ROYAL STAGE. Foto: JMA / forbyen

Partnerskaber i ROYAL STAGE

At der er store forventninger til den nye arena ses også i lyset af, at mere end 100 virksomheder allerede har skrevet kontrakter med ROYAL STAGE om et samarbejde.

”Vores partnere er fundamentet for at få livet til at leve i ROYAL STAGE. Med den store opbakning mærker vi tydeligt, at et samlingspunkt som dette har været en mangelvare i Nordsjælland. Vi er da også super stolte over resultatet og meget taknemmelige for opbakningen. Vi håber at lokalbefolkningen vil tage ligeså godt imod os og benytte sig af faciliteterne,” siger Carsten Larsen.

Se mere om ROYAL STAGE og kommende events på hjemmesiden, eller besøg arenaen her:

Adresse: ROYAL STAGE

Milnersvej 39 – 3400 Hillerød
Tlf. 4820 9120
royalstage.dk