Livsstil Sponsoreret indhold

Royal jul på Frederiksberg

Et slaraffenland for Royal Copenhagen-elskere på Frederiksberg trækker med et mix af alle de kendte kongelige stel og lige så stilsikkert julepynt mange kunder til i julemåneden. Lige nu er der pyntet op til jul. Hele december måned kører Royal Copenhagen Outlet særlige juletilbud. Tilbud, der skifter gennem december måned.

“Vi sælger jo primært anden sorteringsvarer. Og hvad betyder det så? Ja, det betyder porcelæn med små skønhedsfejl. Det kan være små jernfejl i brændingen, som vil være en lille prik – eller små bobler i glasuren, som kan være svært at se for et almindeligt øje at se, siger Katerina Couloubas, Storemanager for Outlet i Vejle og Frederiksberg.

Medarbejderne i butikken på Sdr Fasanvej forventer da også en rigtig travl julemåned. Eller som de siger:

Vi får travlt. Der er en helt særlig stemning her i december. Julemåneden plejer altid at være rigtig hyggelig

Og udover anden sorteringsvarer, sælger Outlettet på Frederiksberg også første sorteringsvarer fra stel, der udgår. Faktisk er 5 til 7 procent af varerne første sortering.

”Så har vi også gode priser på sidste års sæsonvarer. Det kan være juleplatter eller påskeæg, som vi sælger med god rabat, når sæsonen er overstået.”, fortæller Katerina Couloubas videre

Alle varerne i butikken er pakket ud. Hvor du normalt får dine Mega Mussel- tallerkener pakket ind i en smuk kasse, kan du i outlettet nærstudere hvert et stykke porcelæn. Er farven nu den helt rigtige? Er mønsteret og streger helt som de skal være. Man har lov til at være lidt nørdet her og få nøjagtigt de streger og farver, man ønsker.

Katerina Couloubas fortsætter:

Vores kunder er meget forskellige. Vi har kunder, der køber ind for 40.000 kr. Og lige bagefter betjener vi en kunde, der gerne vil have en lille gave til 50 kr. Vi har det hele, og vi kan finde gaver i alle prisklasser.”

Forbyen.dk fik lov at anbefale tre gode gaver. Den eksklusive, mellemklassen og gaven, hvor alle kan være med.

Det var ikke et let valg. Der var ganske enkelt rigtig meget at vælge imellem. Men den bedårende salatskål i helblonde musselmalet i anden sortering til 3679 kroner var ikke til stå for.

 

Vaserne i te størrelser i musselmalet vandt mellemklassen. Den store koster 1039 kroner. Mellemstørrelsen 799 kroner og den lille vanvittig søde vase, som vil klæde ethvert hjem, 559 kroner.

Alternativet til vaserne er tapas-fade i to størrelser. Det lille til 455 kroner. Det store til 535 kroner

 

Gaven, som de fleste kan være med på er Mega Musel krus, 2 stk til 479 kroner. De findes også i Hvid Riflet til 2 stk for 239 kroner.

Royal Copenhagen Outlet har åbent alle dage i december. Åbningstider: Hverdage 10-18. Lørdage 10-16. Søndage 11-15.

Adresse: Royal Copenhagen – Outlet
Sdr. Fasanvej 9
2000 Frederiksberg
Tlf: 38 34 10 04