Livsstil Sponsoreret indhold

Rå inspiration til hjemmet

Du kender måske de særprægede vandrør, der i en eller to etager udgør et tøjstativ. De har været den helt store sællert hos RackBuddy, siden de først kom på banen i 2013.

Dengang var det hele online, og der var primært fokus på vandrørene. I 2016 tog ejerne, Lasse Nielsen og Martin Heinze, endnu et skridt og åbnede en butik på Frederiksberg.

“Før var det en fletbutik. Vi ændrede det hele indvendig for at give det et mere urbant udtryk. Vi ønskede at skabe et boligunivers omkring vores tøjstativer, hvor folk kan få inspiration til deres lejligheder, der er lidt mere råt og anderledes end alle andre steder,” fortæller Annika Fischer, som står for salg og marketing i Europa.

Hos RackBuddy Store er der et stort udvalg af alt fra møbler til lamper. Foto: RackBuddy

Genkendelighed og ekspertise

Bag disken lige til højre for indgangen står Qvist. I virkeligheden hedder han Martin Qvist og er butikschef, men her i butikken går han under navnet Qvist. Han har lang erfaring fra servicebranchen, og han har blandt andet stået i tøjbutik i mange år.

“Folk går meget op i deres hjem, men mange synes også, det er svært at indrette det. Der har jeg en ekspertise, som de kan bruge, og det er en fed udfordring for mig at finde individuelle løsninger,” siger Qvist.

Mange af møblerne i RackBuddy kan laves, så de passer til de rum og mål, som kunderne har derhjemme.

“Kunderne kommer med billeder og video af deres hjem, så fatter jeg pen og papir, og så kigger vi på det sammen. Der er flere og flere, der får øjnene op for skræddersyede løsninger, og de bliver overraskede over, at det ikke behøver koste en formue,” siger Qvist og fortsætter: “Det giver en rigtig god relation sælger og kunde imellem, når vi ser på det sammen,” siger han.

I øjeblikket sælger Qvist en masse plejeprodukter fra Meraki, som laver blandt andet laver sæber. Foto: ForByen

Lokal forankring

Ude foran sin kælderbutik kan Martin Qvist følge med i det daglige liv på Frederiksberg Allé. Her lufter de lokale hunden eller slentrer forbi på en sjælden fridag.

“Der er flere og flere af de lokale, der stikker hovedet ind i butikken. Nogle gange er det bare til en snak, andre gange er det for at købe. Vi har mange lokale kunder, som er gengangere,” siger butikschefen.

RackBuddy Store har også samarbejder med lokale butikker. Det er for eksempel RackBuddy, som har indrettet deres nabos cafe, Cafe Gæst. Her sidder man i lækre stole med lys fra flotte lamper, og det hele kan købes hos RackBuddy Store, som ligger få skridt derfra.

“Lokalmiljøet har virkelig taget os ind. Vi bliver anbefalet til andre, og det viser os, at vores sortiment er for alle. Vi har kunder i alle aldre, beskæftigelser og køn, og det er helt unikt. Vi gør en indsats for at have nye ting hele tiden, så man kan lade sig inspirere på ny,” siger Annika Fischer.

Qvist foran ude foran butikken på Frederiksberg Allé nummer 8. Foto: ForByen.

RackBuddy

Frederiksberg Allé 8 – 1820 Frederiksberg C
www.rackbuddy.dk
33 220 240

Åbningstider

10 – 18 på hverdage
10 – 17 på lørdage
Åbent den første søndag i måneden