Livsstil Sponsoreret indhold

Fodpleje og massage i København

De kolde måneders store vinterfrakker og lukkede støvler kan godt få en til at glemme sin krop og fødder. Og måske har din krop og fødder brug for ekstra pleje lige præcis i denne tid? Vi har sammensat en guide for dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv. Læs med her:

Lucky Feet 

Dorte tager sig god tid til dig som kunde

Forkælelse af fusser på Østerbro
Ejer af klinik Lucky Feet, Dorte, er uddannet statsautoriseret fodterapeut, og tager sig altid god tid til behandlingerne. Dorte laver både almindelige fodbehandlinger, laserbehandlinger, luksusbehandling, fod/lægmassage og ligger shellac på tåneglene i forbindelse med en fodbehandling. Dorte samarbejder med ortopædisk håndskomager, så du kan få speciel tilpassede indlægssåler. Og mens du får behandlet eller forkælet dine fødder, kan du nyde en god kop kaffe, en varm kop te eller noget saft og en lille snack.

I klinikken sælges alt hvad du skal bruge til pleje af dine fødder.

Adresse: Lucky Feet
Amerika Plads 8a – 2100 København Ø
Tlf.: 2244 3088
lucky-feet.dk

 

RaskRask

Sports-, Velvære- eller Fysiurgisk massage hjemme i stuen
RaskRask er en ny måde at kunne tilbyde Sports-, Velvære- eller Fysiurgisk massage. De dækker alle de største postnumre i Danmark og har flyttet klinikken og massøren hjem i din egen stue, og på den måde undgår kunderne rejse- og myldretid. RaskRask har skabt deres website således, at man hurtigt og enkelt kan danne sig overblik over massører, områder og ledige tider. Der tilbydes f.eks. også massage efter fødsel, rygmassage, nakkemassage eller parmassage, hvis man har lyst til at dele oplevelsen med ægtefællen eller kæresten.

Adresse: RaskRask
Hjemmeservice og derfor ingen adresse
Tlf.: 93 88 00 63
raskrask.dk 

Klinik Sund Fod

Kom problemfødder i forkøbet med professionel fodbehandling hos Sund Fod på Nørrebro

Hos Klinik Sund Fod i Nordvest mener man, at sunde fødder og regelmæssig pleje kan gøre underværker for ens velvære. Al fodbehandling foretages af statsautoriseret Herborg fodterapeut, som er uddannet i varetagelsen af alt fra småproblemer til sygdomsrelaterede fodlidelser.

Adresse: Klinik Sund Fod
Frederikssundsvej 64 – 2400 København NV
Tlf.: 2136 9774
kliniksundfod.dk