Livsstil Sponsoreret indhold

Epicure: Københavns egen forkælelsesbutik

Skønhed er populært. I hvert fald i Asien, Kina, Japan og USA, hvis du spørger Peiwen Mao, som er daglig leder af den populære negle- og skønhedssalon, Epicure, beliggende i det centrale København. Med små, forsigtige skridt er det nu også begyndt at sige danskerne noget. At blive forkælet fra top til tå. For det kan du hos Epicure, som er Københavns helt egen forkælelsesbutik med både mulighed for at få øjenvipperne længere, ordnet neglene eller få en god, klassisk fodmassage med de bedste materialer og teknikker på markedet. På de i alt 200 kvadratmeter, hvor seks-otte ansatte har deres faste hverdag er Epicure en af de største, danske skønhedssaloner, som samtidig tilbyder mest.

Indenfor vores fag er det meget populært i Kina at have alt under samme tag. Og på den måde skiller vi os ud her i Danmark, fordi vi kan klare det hele hos Epicure, i stedet for at du skal tage flere steder hen, fortæller Peiwen Mao.

Hos Epicure er det ren forkælelse. Her kan du få ordnet alt fra vipper til negle og skøn massage.

Fra et hotelværelse i Moskva

Peiwen Mao kom til Danmark fra Kina for 16 år siden for at studere arkitektur og design på Københavns Universitet. De kreative streger blev på finanskrisens højeste skiftet ud med eksport af varer fra Kina til Danmark. Peiwen Mao blev hurtig en eftertragtet arbejdskraft med sin danske og kinesiske kunnen. Efter en forretningsrejse til Moskva, hvor han fra sit hotelværelse så, hvordan områdets negleforretning konstant havde kunder i butikken, tænkte han, at det også kunne blive en succes i København.

 

Hos Epicure benyttes udelukkende de bedste materialer og teknikker på markedet

Salon med waow-effekt

I april 2018 åbnede Epicure dørene op tæt på Københavns hovedbanegård og kun fem minutters gang fra Vesterport St. Beliggenheden gør, at Epicure både får besøg af de lokale beboere og Københavns turister. I salonen er indretningen gennemført. Med rummet som tema har Epicure sammen med en designer skabt en waow-effekt med dekorative 3D-paneler og specialdesignede stole.

vi vidste, at vi ville lave en indretning udover det sædvanlige, men hvor man stadig ikke er i tvivl om, at det er en skønhedssalon, du træder ind i, fortæller Peiwen Mao.

Epicure
Meldahlsgade 3
1613 København V
Tlf. + 45 52 90 66 68

Åbningstider: Mandag – fredag: 10-19, lørdag: 11-17, søndag: lukket
www.epicure.dk

I samarbejde med Epicure