Livsstil Sponsoreret indhold

Drop-in-dåb i Godthaabskirken på Frederiksberg

Folkekirken på Frederiksberg kommer nu dig i møde, der måske gennem længere tid har overvejet at blive døbt.

Den smukke Godthaabskirken på Frederiksberg danner rammen om et nyere tiltag som Folkekirken på Frederiksberg står bag. Arrangementet kaldes Drop-in-dåb og det er faktisk ret lige til: du kan komme direkte fra gaden og lade dig døbe i den kristne tro fredag d. 23. November kl. 16:00-20:00.

Her vil dørene være åbne, for alle der ønsker at døbes uden stort ståhej og forudgående planlægning, selvfølgelig i samråd med en præst, der naturligvis også vil være stede.

For måske har det betydning for dig at dine børn skal døbes, men der var så meget at se til de første par år, og nu har tanken ligesom meldt sig igen? Eller dine børn er døbt men det er du ikke? Du skal være fadder men er ikke selv døbt? Folkekirken på Frederiksberg har haft gode erfaringer fra tidligere arrangementer som dette, nemlig at folk dukker op, efter at have gjort sig tanker i længere tid omkring dåb, og ikke bare på grund af en tilfældig indskydelse. På den måde tilbyder de en dåb til det moderne menneske, der har gjort sig tankerne, men så at sige, ikke ønsker postyret der kan følge med, eller simpelthen ikke har kunnet finde tiden.

Drop-in-dåb

"Hverken mine børn eller min hustru ved noget som helst om, at de skal med til dåb". Leif Abildgaard har tænkt på at blive døbt i årevis, og han glæder sig til at overraske sin familie. 23. november kl. 16.00 – 20.00 kan du også blive døbt, når Godthaabskirken på Frederiksberg afholder Drop-in-dåb. Medbring blot gyldig legitimation med foto – og mor eller far, hvis du er under 18 år.

Posted by Daabsgaven on Tuesday, October 30, 2018

Drop-in-dåben fungerer sådan, at du dukker op på selve dagen og husker billedlegitimation i form af pas eller kørekort. Herefter vil der være en samtale med en af de tilstedeværende præster, og man vil blive døbt. Det kunne f.eks. være med sognepræst Annette Molin Brautsch, der beskriver Drop-in-dåben følgende: “Det er en smuk og helt særlig dag for dig, som af forskellige årsager aldrig er blevet døbt, men længe har gået med de tanker. D. 23. November møder man blot op med billedlegitimation og bliver døbt efter samtale med en af de tilstedeværende præster i kirken. Hvis man er under 18 år, skal man huske at have sin mor eller far med. Der bliver spillet orgelmusik og skabt en helt speciel højtidelig stemning i kirkerummet”.

Efter dåben byder Folkekirken på Frederiksberg på et glas og en sandwich til alle dagens kirkegængere – således bliver det en højtidelighed uden at man skal planlægge fest eller lignende efterfølgende.
Det kræver ikke tilmelding man dukker blot op fredag d. 23. november kl. 16:00-20:00.

Godthaabskirken 
Nyelandsvej 51A
Tlf. 38 87 03 51
Hjemmeside: www.folkekirken-frederiksberg.dk

I samarbejde med Godthaabskirken