Livsstil

5 skønne lokale beauty behandlinger

Efterårsvejret har gjort sit indtog, og det kan mærkes på krop og sjæl. Det kan være lidt hårdere at sige farvel til den varme dyne om morgenen, og kinderne er stive af kulde efter cykel- eller gåturen.

Lige præcis på denne årstid kan det være en god idé at forkæle din hud, og derfor bringer vi her din beauty-guide med de fem bedste skønhedsklinikker og saloner på Frederiksberg,  Din hud vil takke dig.

Pure & Simple Face / Body Treatments – afstressende og eksklusive ansigtsbehandlinger

Hos Pure & Simple får du kyndig vejledning i de eksklusive produkter som klinikken fører.

Hos PURE & SIMPLE Face / Body Treatments lægger man vægt på den perfekte balance mellem en effektiv behandling og den ultimativt afslappende oplevelse af velvære. Som det vigtigste fokuseres der og tages udgangspunkt i kundens hudtype, for at sammensætte et program der passer til kundens behov og for at opnå det bedste resultat.

Som noget ganske særligt tilbyder klinikken behandlinger med pHformula, der er det første pharma-cosmeuceutical behandlingssystem, og er processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller hvor huden stimuleres til at reparere sig selv. Det er en accelereret form for eksfoliering, hvor fornyelsen og genopbygningen af huden sker på celleniveau og i hudens øverste lag, der er en mere skånsom behandling.

Du kan udover ansigtsbehandlinger også få lavet shellac-negle, manicure og pedicure, massage og voksbehandlinger.

Pure & Simple
Ved Vesterport
91612 København V
Tlf: 78 76 68 28
Hjemmeside: www.puresimple.dk

Face Lounge by Emilija – professionelle behandlinger med afsæt i naturlig skønhed

Hos Face Lounge afsættes der altid så god tid til din behandling at hverdagens stress bliver sat på stand-by.

Hos Face Lounge på Gammel Kongevej er det vigtigste, at dine behov er i fokus, og at du som kunde føler dig fuldstændig tryg i rammer der er personlige, varme og hyggelige. Ejer Emilija, der er uddannet kosmetolog og negletekniker, tilbyder alt lige fra de lækreste ansigtsbehandlinger, farvning – med eller uden henna – af vipper og bryn, manicure både med og uden gellak, pedicure, voksbehandlinger og kropsbehandlinger. 

Ved ansigtsbehandlinger benyttes der udelukkende produkter fra Exuviance, der er en avanceret hudplejeserie udviklet af dermatologer til at hjælpe huden i dens naturlige eksfolieringsproces og som samtidig stimulerer cellefornyelsen, genfugter i dybden og genopbygger huden.

Derudover tilbyder Emilija også behandlinger med mikroneedling, som bliver brugt indenfor anti-age-behandlinger, der arbejder på pigmenteringer og booster huden for at den kan forbedre sig, og blive generelt sundere samt mere jævn i hudtonen.

Face Lounge by Emilija
Gammel Kongevej 21
1610 København V
Tlf: 21 35 31 71
Hjemmeside: www.facelounge.dk

Beauty by Broe – kvalitetsprodukter og højt serviceniveau

Hos Beauty by Broe tager enhver ansigtsbehandling udgangspunkt i en facemapping /hudanalyse, foretaget af Dermalogica-uddannede kosmetologer. Her bliver ansigtet gennemgået zone for zone, og på den måde kortlægges din hudtype og hudtilstand. Det giver de bedste forudsætninger for at kunne sammensætte det hudplejeprogram der passer bedst og giver de bedste resultater til den individuelle kunde.
Ved ansigtsbehandlinger anvendes kun produkter af Dermalogica eller Elizabeth Arden PRO.

Vil man gerne forkæle sin bedre halvdel med en lækker ansigtsbehandling, eller måske overraske veninden med noget hverdagsluksus, tilbyder man hos Beauty By Broe også behandlinger for to personer i samme kabine.

Derudover tilbyder klinikken kropsbehandlinger, frugtsyrebehandlinger, retning og farvning af vipper og bryn, eyelash extensions, alt i voksbehandlinger, manicure og pedicure – med eller uden shellac-, gelenegle, spraytan og professionel make-up med Jane Iredale-produkter.

Beauty by Broe
Godthåbsvej 51
2000 Frederiksberg
Tlf: 38 86 30 50
Hjemmeside: www.beautybybroe.com

Magic Laser – klinikken med den videnskabenlige tilgang til skønhed

Hos Magic Laser har man langvarig erfaring indenfor hudpleje og helings-processer og klinikken drives sammen med Sussi der er certificeret laseroperatør, ligesom indehaver Lona selv.

Udover laserbehandling tilbyder klinikken også behandlinger som Skin Concept Push-up, hvor hyaluronsyrer bliver indsluset i det øverste hudlag. Derudover foretages behandlinger som diamant-hudslibning, behandling af acne-ar og rynker, mesoterapi mod hårtab, behandling med mesoterapi for fastere hud eller behandlinger mod acne. Du kan også vælge en Hot ‘n’ Cool behandling, der kombinerer AHA frugtsyre med efterfølgende diamantslibning for en reducering af fine linjer, og afsluttes med Coolift, hvor der med kold Co2 nænsomt presses fugtgivende og opstrammende serum ned i huden. Som noget ganske unikt tilbyder klinikken også Clatuu fedtfrysning, der fungerer ved, at fedtcellerne på udvalgte områder fryses ned til -9º, hvorved de krystalliseres, går til grunde og udskilles naturligt via kroppens lymfesystem.

Magic Laser
Nyvej 19
1851 Frederiksberg C
Tlf: 33 22 20 00
Hjemmeside: www.magiclaser.dk

Lashes by Heart – klinikken med speciale i eyelash extensions og bryn

Du kender sikkert de heldige typer der har de smukkeste øjne omkranset af de længste øjenvipper, men da det ikke er os alle sammen forundt, findes der heldigvis en løsning.

Hos Lashes by Heart kan du få lige præcis det, og om du har stiftet bekendtskab med vippe-ekstension eller ej, vil man Lashes by Heart tage sig rigtig godt af dig. Indehaver Caroline er uddannet vippetekniker og hendes udgangspunkt er altid den højeste kvalitet. Det indebærer også at gå ud fra hvad kundens vipper kan bære, således at de ikke tager skade på længere sigt. Caroline tilbyder bl.a. Single Eyelash Extensions, Volume Eyelash Extensions, Hybrid Eyelash Extensions og Lashlift. Har du allerede eyelash extensions kan du selvfølgelig også få dine vipper fyldt op igen.


Lashes by Heart
Gl. Kongevej 137
1850 Frederiksberg
Tlf: 28 70 74 03
Hjemmeside: www.lashesbyheart.dk