November, 2019

15nov20:0023:00Redwolves / FooN / KULK (UK) // RUST

Detaljer

Vesterbro Rock Radio og Local Distortion præsenterer:
Redwolves, FooN og Kulk live på RUST den 15. november.

Der er gæsteliste med 100 pladser – Tryk deltager på dette event inden den 14. november kl. 21.00, for at vise at du gerne vil på gæstelisten.

♫ Redwolves
Psych rock bandet Redwolves er et prominent band når det kommer til den skandinaviske rocklyd, der også kan høres hos bands som Kvelertak, Turbonegro og Witchcraft. Bandet udsendte i foråret albummet “Future Becomes Past” der viser dem fra både deres hurtige og hårdtslående side, men også fra den mere episke, og afbalancerede. Live er bandet tight, lige-på-og-hård og leverer varen hver gang – plus moms.

♫ FooN
Med maksimal guitar torden, omkvæd med højt til loftet og fællesskabelig kontakt til publikum leverer FooN med deres moderne hard rock gang på gang liveshows, der får enhver scene til at lyde og føles som et stadion. Fans og anmeldere har trukket tråde til navne som Biffy Clyro, Jack White og Paramore. Til efteråret skal FooN bl.a. supporte Rebecca Lou, og på deres første turné til Storbritannien – hvorefter det store homecoming show bliver på RUST.

♫ Kulk (UK)
Britiske KULK fra er en støjrock M/K duo som John Peel ville elske. Udstyret med blot vokal, trommer og guitar, med flere pedaler trykket helt i bund, spiller bandet hvad de selv kaldet ”fuzzy garage doom”. Live kommer energien som ekshaleret direkte fra 70’ernes mest rendyrkede punkkoncerter. Efter at have turneret hele den engelske østkyst tynd bliver koncerten på RUST bliver KULKs allerførste besøg i Danmark.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▪️ Entré: 60 kr.
▪️ Ingen aldersgrænse under koncerterne
▪️ Efter koncerterne åbner Rust Natklub
▪️ Mere info på www.rust.dk
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Koncerterne præsenteres i samarbejde med Tuborg

Tid

(Fredag) 20:00 - 23:00

Sted

RUST

Guldbergsgade 8