Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Gør smagsløgene glade i Horsens

Lækre spisesteder, intime restauranter, serveringer i alle afskygninger. Det er hvad Horsens gør for at få dit mundvand i aktivitet. Her kan du nemlig gøre dine smagsløg glade. Rigtigt glade. Om det gælder en lækker rød bøf serveret smagfuldt, klassiske danske retter med et strejf af fantasi i høj kvalitet eller mere orientalsk mad, så er Horsens restauranter leveringsdygtige. Nogle steder er serveringen endog akkompagneret af vandudsigt, så du ud over at nyde dejlig vellavet mad også kan nyde naturen.

Kromad er go’mad i Korning

Familie drevet kro i mere end 42 år med god mad og nye tiltag. Restauranten på Hotel Korning Kro er specialister i det klassiske danske køkken, hvor friske råvarer og god kvalitet vægtes højt. Her kræses om maden og gæsten. Restauranten har netop åbnet nye spændende veje og fået et frisk pust ind i det ellers traditionsrige køkken. Tænderne kan ikke undgå at løbe i vand ved udsigten til braiserede svinekæber med kartoffelkompot og en symfoni af beder og glace af reduktion. Eller hvad siger du til ”Fyldt unghanebryst m. salviesouffle, sprød rösti kartoffel, sæsonens garniture og salvie sauce”. Det har effekt på enhver mands eller kvindes mundvand.

Hotel Korning Kro
Korningvej 143,
Korning
8700 Horsens
Tlf: 45 7567 3569
Hjemmeside: korningkro.dk

Oksen er garanti for de møreste bøffer

Et ægte steak house skal levere lækre bøffer af høj kvalitet hver gang. Et sådant er restaurant Oksen.  I de indbydende lokaler kan man endda følge med i tilberedningen af den lækre saftige bøf eller den ovnstegte laks, hvis man heller vil have en lækkerbisken fra havet end fra marken. Her i foråret kan man også nyde maden i Oksens velindrettede gårdhave, der er udstyret med terrassevarmere.  Og der er noget at se på, mens maden tilberedes. To unge kunstnere har udsmykket væggene. Så Oksen byder både på lækkert til maven og til øjnene. Velbekomme!

Restaurant Oksen
Grønnegade 3
8700 Horsens
Tlf: 7562 6900
Hjemmeside: oksen-horsens.dk

 

Indisk kreativitet i Grønnegade

Duften af Orientens krydderier er tillokkende og spændende. Den duft opleves, når man nærmer sig Grønnegade 17, hvor den indiske take away-restaurant Kesar holder til. Det er ikke nok med duften. Restauranten byder sig til med langt over 50 spændende indiske retter, der kan appellere til enhver, som synes godt om ekstra krydret eller spicy food. Orienten er helt klart til stede og giver enhver med blot lidt interesse for indisk mad uanede muligheder i dette indiske madmekka.

Kesar
Grønnegade 17
8700 Horsens
Hjemmeside: kesar.dk

Kystens Perle er kræs for øjne og mave

Der er nostalgi og vandudsigt foruden perfekt dansk mad at opleve på Restaurant Kystens Perle nær Skanderborg og Brædstrup. Restauranten ligger i Bygholm Lystfisker og Bådeejerforenings klubhus og er garant for lækker dansk mad i en super lækker beliggenhed. Hygge og omtanke præger restauranten, der naturligvis er leveringsdygtig i den danske nationalret Stegt flæsk med persillesovs. Omhyggeligheden i tilberedningen af maden understreges af, ar restauranten gør opmærksom på, at der kan være ventetid inden den bestilte ret er serveret. For tilberedningen skal gå ordentlig til

Kystens Perle
Lovbyvej 31
8700 Horsens
Tlf: 7561 3101
Hjemmeside: Kystens-perle.dk