Mad & Vin Sponsoreret indhold

4 lækre smagsoplevelser i Holstebro

Holstebro er kendt for kulturen, for det stærke erhvervsliv og for det gode foreningsliv. Men selv kunstnerne, forretningsforbindelserne og håndboldtrænerne skal af og til have fyldt maverne op – og selv her placerer byen sig som en solid medspiller. Holstebro er blevet en gastronomisk købstad, med mange både lokale og internationale madoplever. Egnen omkring Holstebro kan bryste sig af flere lokale fødevareproducenter og spisesteder med stærk kulturhistorisk tilknytning til byen. Uanset om du er på udkig efter en oplevelse i det moderne køkken, noget klassisk italiensk eller drømmer om en tur tilbage i tiden til mormors gryder – så kan du finde det i Holstebro. 

Silvio’s Ristorante

Et lille stykke autentisk Italien

I kategorien ’god italiensk pizza’ er Silvio’s ikke til at komme udenom. De kan deres håndværk og bager pizza der smager så den italienske mamma synger. Men udover at være byens ubetinget bedste pizzasted, så er Sivilo’s Ristorante også en uovertruffen spiseoplevelse. Restauranten er moderne i sit udtryk og maden er lækker, enkel og velsmagende. Menukortet er overskueligt og indbydende med retter som risotto og Filetto al Pepe, tilberedt med gode råvare og efter de gamle italienske traditioner. Smagene er intense og indfrier alle de ønsker og drømme man måtte have om den fuldsendte italienske middag. Restauranten er perfekt til alt fra en date, en familie middag eller blot en tirsdag aften hvor du ikke selv gider at gå i køkkennet.

Priserne er også sat efter at alle skal kunne være med, eksempelvis koster bestselleren pasta Carbonara 94 kr. –  hvilket må siges at være i den overkommelige ende, specielt fordi kvaliteten placerer retten på et helt andet niveau. Buon Appetito!

Silvio’s Ristorante
Sønderlandsgade 7A
7500 Holstebro
Tlf: 91 37 75 00
www.silvios.dk

Golden Palace

Golden Palace tilbyder den største kinesiske, mongolian barbecue og sushi buffet

Som navnet antyder, bevæger vi os her i den gyldne ende af farveskalaen. Det er kinesisk mad når det er bedst. Den store og velassorterede buffet tilbyder alt hvad et (dansk) hjerte kan begære af lækkerier fra vores venner mod øst. Frituren har været flittigt i brug, både når det kommer til kød, skaldyr og grøntsager. Kombineret med masser af friske salater og sprødt tilbehør er det den perfekte løsning når hele familien skal bespises. Alle retterne er friske og sprøde, og det er svært ikke at overfylde både tallerken og mave når man først er gået ombord i den overdådige restaurants flotte menu, som indeholder alt fra Mogolian BBQ til frisklavet sushi og klassiske kinesiske retter.

Hvis du ikke er til buffet, kan der også bestilles fra kortet som er stort og byder på mange spændende retter til virkelig gode priser. Du kan eksempelvis starte med en super lækker Pekingsuppe til kun 35 kr. Også restaurantens vinkort er overraskende stort og udemærker sig ved at tilbyde fransk Bourgogne vin til uhørt lave priser.

Restauranten er rummelig og har plads til alle, her er hyggeligt og alle vil med garanti gå glade og mætte herfra.

 Golden Palace
Nørregade 50
7000 Holstebro
Tlf: 97 10 08 88
http://www.golden-palace.dk/

 Restaurant Cooks

Alt samlet under et tag – eller åben himmel

Duften af store saftige bøffer fra stenkulsgrillen, farverige cocktails og glade børn. Det er et sjældent syn at finde en restaurant som kan tilfredsstille så mange ønsker, som det er tilfældet på restaurant Cooks midt i byen. Det er som om at det lille verdenskøkken inviterer sig selv med til fest når man træder ind på restauranten som emmer af hygge og international stemning. Allermest fantastisk tager den sig ud, når terrassen holder åbent i sommerhalvåret og sætter den perfekte scene for drinks med veninderne eller en god middag på de lune aftner.

Menukortet afspejler at restauranten trækker rødder til det mellemøstlige køkken hvor kurdisk pizza og börek med spinat og ost leder tankerne i retning af et krydret og varmt køkken, hvor også familiens yngste kan være med.

Den gastronomiske stjerne i restauranten er dog stenkulsgrillen hvorfra der serveres fabelagtigt kød i absolut topkvalitet. Hvad enten du er til en stor rød Rib Eye, grillet kylling eller går all-in på en klassisk Cote du beuf, så er Cooks helt klart et besøg værd.

Restaurant Cooks
Enghaven 10
7500 Holstebro
Tlf: 97 40 47 49
www.restaturant-cooks.dk
Følg Cooks på Facebook

Raadhuskælderen

En Kælder fyldt med stolt dansk mad tradition

Det gode danske køkken er for alvor blevet moderne igen. I alle landets større byer åbner der hver uge nye spisesteder, som slår sig an på dansk mad, men kun meget få steder smager maden så dansk, så frisk og så meget af godt håndværk som i Raadhuskælderen. Atmosfæren er hyggelig og intim, uden at være anmassende med påtaget danskhed og danebro. Interiøret er underspillet hyggeligt og lader den fantastiske mad stå i centrum. Retterne er klassiske og smagene sidder lige hvor de skal – midt mellem storhed og jysk sindighed. Priserne, på både mad og vin, er i den absolut rimelige ende og restauranten emmer af gæstfrihed og åbenhed for alle typer af gæster. Det kan smages at der her bliver taget sig tid til at kreerer hver enkel ret med forståelse og kærlighed for den tradition man arbejder i. Raadhuskælderens køkken er smagen af Matador, og selvom kogekonen ikke hedder Laura men Lailia Nedergaard, så er du som gæst ikke tvivl – dette er smagen af det gode danske køkken.

Raadhuskælderen
Kirkestræde 12
7500 Holstebro
tlf: 97 41 43 40
www.raadhuskælderen-holstebro.dk