Mad & Drikke Sponsoreret indhold

Fem lækre spisesteder i Herning

På en tur rundt i Hernings gader kan man let blive en smule småsulten. Heldigvis er der næsten uanede mulighed for at få sulten stillet, idet byen byder på en række lækre spisesteder for enhver pengepung. Hvad enten du er til det sydeuropæiske køkken eller sværger til japansk sushi i høj kvalitet, vil besøge et livligt spisested eller et mere roligt er det til at finde i Herning. Og er du på udkik efter god traditionel dansk mad finder du også det let. Så du skal ikke være nervøs for at gå sulten fra byen. God fornøjelse.

 Den ældste café med en super kultur

Når du går rundt i Hernings gader er fristelserne mange. På det kulinariske område er et besøg i Hernings ældste café – Café Poulsen – et must. Uanset om du er til kød, til en vegetarret eller økologiske retter, har netop den café så godt som alt, hvad du kan ønske. Og det i fine indrettede lokaler, hvor sjæl, holdning og hygge er i højsædet. Rammerne er sat for en helhedsoplevelse i særklasse. Caféen sætter en ære i at inspirere og gå forrest, hvilket med al ønskelig tydelighed fremgår af menukortet. Det byder eksempelvis på ”Poulsens vegetarsalat”, der er sammensat af sprøde salater, hjemmelavet vinaigrette, friteret blomkål, squash, salatost, grønt og rugbrødschips. Lige til at sætte tænderne i. Er du ikke til den store middag må du i det mindste prøve caféens Afternoon for 2. Den handler om det lette og søde valg til den lille sult mellem frokost og aftensmad. Og er en oplevelse i sig selv.

Café Poulsen
Bredgade 38
Herning
Tlf: 9712 0944
www.cafepoulsen.dk

 Charolais – en himmel for bøfelskere

Mørbradsbøf, ribeye, sirloin steak eller T-bone steak. Alt sammen fra den franske kødkvægsrace Charolais. Det er ikke det letteste i verden at skulle bestemme sig, når man først er trådt ind i Charolaiskroens udfordrende lokaler. Kroen er nemlig indrettet i en gammel kirke, hvilket giver en helt unik stemning i restauranten. Men når først du har fundet dig til rette og ikke mindst bestemt dig for, hvilke af de himmelsk lækre bøffer, du vil sætte tænderne i, er det bare med følge kokkens tilberedning af din smagsoplevelse i det åbne køkken. Hvis ikke du var sulten, da du kom, bliver du det med garanti, når du ser din bøf blive tilberedt. Naturligvis byder kroen på et velassorteret vinkort med vine, der passer præcis til din bøfoplevelse.

Charolaiskroen
Fonnesbechsgade 19A
Herning
Tlf: 9721 3550
www.charolaiskroen.dk

 Sydeuropæisk gastronomi i topklasse

Med Bruno Miguel Da Silva som kok i Restaurant Art er garantien for sydeuropæisk gastronomi i topklasse til stede. Med Da Silvas passion for det sydeuropæiske køkken kan man her trygt hengive sig til det portugisiske, franske og italienske køkken. Og vide sig sikker på, at alt er i rette hænder. Har man vanskeligt ved at bestemme sig – for restauranten tilbyder et væld af spændende og inspirerende retter – så er der hver måned en særlig fem retters menu, som byder på alt, hvad hjertet og maven kan begære. Når en sådan er bestilt, er det blot at læne sig tilbage, nyde de smagfulde omgivelser og måske et glas vin fra det omfattende vinkort, indtil smagsløgene underholdes i særklasse. Og det på sydeuropæisk vis.

Restaurant Art
Østergade 32
Herning
Tlf: 3088 5599
www.artrestaurant.dk

 Dansk Angusbøf i særklasse

Er du på jagt efter hyggelig og intim atmosfære finder du det med garanti, når du kigger ind i Restaurant Regina. Her er der respekt for god mad og med rødder i det nordiske og omtanke for årstidens råvarer, er der fokus på, at du som gæst kan nyde et veltillavet måltid. Uanset om du bare er småsulten eller vælger en af restaurantens spændende tre retters menuer. Og så er der et ganske særligt plus, når man besøger Restaurant Regina og elsker en god bøf. Hver fredag og lørdag kan du spise dig mæt i kød fra fritgående dansk Angus kvæg. Det er både lækkert og særdeles veltilberedt kød, der stilles foran dig. Det alene er et besøg værd. Især når det kan foregå i stilrene og indbydende omgivelser som tilfældet er hos Restaurant Regina

Scandic Regina
Fonnesbechsgade 20
Herning
Tlf: 9721 1500
www.scandichotels.dk

Kinesisk med det hele


Det kinesiske køkken er en lækkerbisken. Friske råvarer og spændende eksotiske retter byder sig til. På en tur hen ad Østergade kan du ikke undgå at blive fristet af restaurant Den Kinesiske Mur, der byder på alt indenfor kinesisk køkken og oven i købet frister med Running Sushi. For at skabe den rette kinesiske stemning er restauranten indrettet smagfuldt i en kinesisk atmosfære, så man ikke er i tvivl om, at det er kinesisk. En stor kinesisk luksusbuffet er fristende, men Running Sushi, hvor maden kommer til dig, så du løbende kan vælge en smagsoplevelse, er ikke alene delikat men også en sjov og spændende oplevelse, når sulten skal stilles.

Restaurant Den Kinesiske Mur
Østergade 50
Herning
Tlf: 9721 6868
www.denkinesiskemur-herning.dk

Velbekomme fra redaktionen!