Mad & Vin

Hyggelige cafeer du skal kende i Nordsjælland

Sponsoreret indhold: Her er fire cafeer i Nordsjælland som er gode at kende på de dage, hvor kaffen og lækkersulten skal stilles i hyggelige og atmosfæriske omgivelser. Alle cafeerne leverer god betjening som man bliver glad af, og har lækkerier på menukortet for enhver smag.Albi’s kaffebar & second-hand
Hos Albi’s kaffebar & second-hand i Hornbæk er der masser af stemning, hygge og hjerterum. I det gamle charmerende gule hus på hovedgaden i Hornbæk, hvor Albi’s kaffebar & second-hand holder til, bor indehaverne Camilla og Michael også med deres to børn Alberte og Mingus. De åbnede kaffebaren for omkring 3 år siden, hvor man kan få alt fra dejlig økologisk kaffe, hjemmebagte kager og frokostboller. Der er brætspil til låns og mulighed for wi-fi. Forelsker man sig i stolen man sidder på eller vasen i vinduet, kan man købe den med hjem. Alt er til salg. Tjek åbningstider og arrangementer på Albis kaffebar & second-hand på facebook og Instagram.

Albi’s kaffebar & second-hand
Nordre Strandvej 354 – Hornbæk 3100
Tlf. +45 2517 1751

Café Karisma
Café Karisma er en af Helsingørs små oaser, placeret på Helsingørs hovedstrøg Stengade. Café Karisma har et stort udvalg af kaffe og te, friskpressede juicer og smoothies. Café Karisma har tidligere vundet “Årets butik & Årets Illy-forhandler” i Danmark, blandt 280 danske cafeer. Begrundelsen var blandt andet at man hos Café Karisma får man kvalitet for pengene, og personalet ligger deres sjæl i, at give kunderne en rigtig god oplevelse. Kig ind hos Café Karisma og få en god oplevelse.

Café Karisma
Stengade 56 – Helsingør 3000
Tlf. +45 3211 8119

Jazzcafé Divino
Jazzcafé Divino i Espergærde Havn er en italiensk café og restaurant. Jazzcafé Divinos store passion er de enkelte og traditionelle italienske retter. I sin tid var det lysten til at forkæle gæsterne med smagen af ægte italiensk mad der inspirerede Jazzcafé Divino til at åbne deres eget sted. Jazzcafé Divino har også et imponerende stort udvalg af italienske vine, som kan nydes til retterne i hyggelige og varme omgivelser. Og så holder Jazzcafé Divino løbende live jazz arrangementer med kunstnere fra både ind- og udland. Hver søndag har Jazzcafé søndagsbuffet fra klokken 17.00 til 20.00 til 199,- kr. Læs mere på cafedivino.dk

Jazzcafé Divino
Mørdrupvej 1A – Espergærde 3060
Tlf. +45 4913 6377

Lagoni kaffebar
Centralt i Helsingør, lige i starten af Svingelport ved Stengade, ligger den hyggelige Lagoni kaffebar. Kaffebaren har stort fokus på det gode værtskab, og sætter en ære i at værne om hyggen. I samarbejde med Strandsvejsristeriet serverer Lagoni Kaffebar friskbrygget kaffe fra hjertet. Lagoni Kaffebar har også et stort udvalg af te, kolde økologiske drikkevarer, velsmagende kager og andet godt til at stille tørsten og sulten med. Lagoni Kaffebar er smukt og uformelt indrettet, også i den hyggelige overdækkede gård, med grønne planter og stearinlys på bordene, og lyskæder i loftet. Velkommen på Lagoni Kaffebar.

Lagoni Kaffebar
Svingelport 3, 3000 Helsingør
Tlf. +45 2249 4249