Shopping

Bord og Bænk: cafe, antikviteter og interiørforretning i Hornbæk

Sponsoreret indhold: På Havnevej i Hornbæk, på vej ned til Hornbæk Havn, ligger den skønne kombinerede cafe, antikvitetsforhandler og interiørforretning Bord og Bænk.

Bord og Bænk er specialiseret i gamle antikke ting fra asien og franske antikviteter. Udvalget skifter fra måned til måned, da der løbende kommer nye ting hjem fra forskellige provinser i Kina, Vietnam og Tibet – og fra kirker, vingårde, slotte og klostre i Frankrig.

Over 100 år gamle olie og melkrukker fra Kina

Elin Gottschalcks plankeborde og cafestole

Indehaver Elin Gottschalck designer og producerer selv store, rustikke plankeborde, skabe og franske cafe borde til forretningen. Plankebordene bliver fremstillet af 200 år gamle kinesiske døre. Hun rejser selv ned til producenten, udvælger materialer, og sørger for at de bliver lavet som hun vil have dem. Bordene kan bestilles efter mål.

”Min interesse for møbler og interiør til hjemmet er opstået gennem mine rejser til Asien og Sydeuropa. Jeg nyder at finde nye producenter og ting til forretningen, og at møde kunderne”, fortæller Elin Gottschalck.

I forretningen finder man også et flot udvalg af tekstilvarer, puder, plaider, tæpper og smukke, gamle lamper.

Nyd omgivelserne i cafeen

I Bord og Bænks hyggelige cafeområde, kan man nyde en god kop kaffe eller et koldt glas hvidvin, sammen med en lækker, let sandwich. Man kan også slå sig ned på Bord og Bænks skønne udendørs terrasse, blandt appelsin- citron- og oliventræer, som på en solskinsdag emmer af sydlandske himmelstrøg. Stemningen er uformel, hjemlig, afslappet og hyggelig.

Bord og Bænks skønne cafe

Bord og bænks udendørs terrasse

Bliver man inspireret til at benytte lokalerne til et privat arrangement kan det arrangeres ved at kontakte Elin Gottschalck. Det eneste det koster er det der konsumeres fra baren.

Bord og Bænk byder velkommen til et kig i butikken og besøg i cafeen.

Åbningstider:
Åbningstiderne hos Bord og Bænk er varierende:
Se hjemmesiden for yderligere info.

Bord & Bænk
Havnevej 3 – 3100 Hornbæk
Tlf. +45 2826 0757
bordogbaenk.dk