Shopping

Tjen gode penge på luksusloppemarkedet Secomondo

Sponsoreret: Secomondo er et 1000 kvadratmeter stort second-hand supermarked, som åbnede på Rønnebær Allé i Helsingør 14. april i år. Her sælger private ud af gode genbrugsvarer til fair priser, sat af sælgerne selv.

Hos Secomondo sælger du i princippet dine genbrugsvarer ligesom du ville sælge dem på et loppemarked. Secomondos loppesupermarked ligner bare mere en ”rigtig” butik eller et varehus, end et loppemarked. Alle varer er rene og pæne, og i den store hal står lange rækker med reoler side om side, med køkkenting, legetøj, haveting og en masse andre varer på hylderne, opdelt efter kategori. Og så er der en hel afdeling med møbler, malerier og andet kvalitetsgenbrug til hjemmet.

Som køber kan man gå rundt og snuse i fred og ro. Alle varerne har prismærker på. Du betaler for dine varer ved kassen, hvor indehaverne Trine Saugmann og Thomas Horsten står klar til at betjene dig. Indehaverne sørger for at butikken hele tiden er flot og indbydende, til gavn for både sælger og køber.

Fordelene ved at sælge gennem Secomondo

Varerne deles op efter kategori i butikken, så det gør det nemt og overskueligt for kunderne at handle hos Secomondo.

  • Alt tilbehør er inklusiv i prisen: Prismærker, tekstilpistol, manilamærker, tyverialarmer og bøjler.
  • Du kan følge med i dit salg på “Mit Secomondo”. Ligeså snart varen er solgt kan du se det på din Secomondo kundesaldo.
  • Hver 14. dag får du beløbet for dine solgte varer ind på din bankkonto.

Forbered det hele hjemmefra
Du opretter dig på Secomondos hjemmeside og får en “min side”. Her taster du alle dine varer ind, vælger kategori og pris. Her laver du også et estimat af hvor mange hylder, tøj- eller møbelplads, du skal bruge til alle dine varer. Du kan også vælge at gøre det i butikken. Når det er gjort ligger alle dine prismærker klar til at blive printet i butikken.

Prismærkning og opsætning i butik
Når du kommer ned med dine varer, er dine prismærker klar til at blive sat på varerne, og til at blive placeret på de bookede pladser i butikken. Hvis du helst vil være fri for at oprette dig, prismærke og fordele gør Secomondo det for dig for en lille merpris.

Kontakt Secomondo hvis du vil høre mere om dine salgsmuligheder eller læs mere på Secomondos hjemmeside: her.

Secomondo
Rønnebær Allé 110 B – 3000 Helsingør
Tlf. +45 2910 6000
Secomondo.dk