Shopping Sponsoreret indhold

Tag på shopping i Sverige og spar kroner

Hop ombord på en Sundbus og få det kønneste kig om bagbord, når skibet sejler fra centrum af Helsingør, og sæt dine ben i nabobyen Helsingborg kun 20 minutter senere – lige på den anden side af sundet.
I hjertet af byen finder man et sandt shoppingmekka, og der er masser af kroner at spare ved, at lægge dem der.

Den svenske krone har kun tre gange tidligere i historien, været så lav i forhold til den danske, som den er lige nu. For kun 70 danske kroner, får du omkring 100 svenske.

Oplevelser og shopping i Helsingborg

Helsingborg fra vandsiden. Foto: tsaiproject

Foruden den attraktive svenske krones kurs, så byder Helsingborg på en masse spændende attraktioner som Sofiero Slott, frilandsmuseet Fredriksdal, den gamle middelalderborg Kärnan og Dunkers Kulturhus, som har alt fra foredrag og udstillinger, til koncerter med store anerkendte kunstnere på programmet.

I de omkringliggende gader i gåafstand fra havnefronten – på Drottningsgatan, Kullagatan, Bruksgatan, Norra- og Södra Storgatan, og på Södergatan, findes mere end 500 mærkevarebutikker og eksklusive specialforretninger. Det overskuelige centrum bugner med spændende indkøbsmuligheder indenfor mode, børnetøj, boligindretning, sportsudstyr og elektronik.

Nordøst for byens centrum finder man desuden Sydsveriges største shoppingcenter. Her er 110 butikker fordelt på 47.000 kvadratmeter. Udvalget er enormt og åbningstiderne attraktive for det arbejdende folk, også i weekenderne.

Forfriskninger til hals og gane

Fika pause. Foto: Maria Gutebring

Trænger man til en forfriskning undervejs, så går man heller ikke forgæves her. Helsingborg har over 160 restauranter og cafeer, med gastronomi for enhver smag og pengepung – fra fastfood til Michelin anmærkede restauranter.

Der er også rig mulighed for at ”fika” på ægte svensk: at holde en pause med kaffe og en kanelbulle, eller med noget andet sødt til ganen.

Med andre ord, er der nok at give sig til i Helsingborg, og man kommer langt for sine danske kroner.

Tur/retur fra Helsingør til Helsingborg

Solnedgang set fra sundet

En overfart tager cirka 20 minutter fra centrum til centrum i begge sundbyer. Se fartplanen her.

Prisen er 72 danske kroner for en returbillet.

God tur til Helsingborg fra Sundbusserne!

Sundbusserne Danmark
Færgevej 24 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 5373 7010

Fartplan

I samarbejde med Sundbusserne