Livsstil Sponsoreret indhold

Tag både børn og cargo med i cyklen

De seneste 10 års tid har de almindelige transportcykler – eller kassecykler som de også kaldes i folkemunde, indtaget cykelstierne rundt omkring i landet. Det nye ”sort på markedet” er imidlertid modellerne med motor.

”Transportcykler med elmotor hitter stort i vores nabolande Holland og Sverige. Vi er lidt bagud herhjemme, men vi forventer at se en stor efterspørgsel indenfor de næste par år,” fortæller Martin Rex, indehaver af Rex cykler.

Seaside el-transport cykel med presenning

Transportcykler med elmotor kan være et praktisk alternativ til bil, når man vil transportere børn eller cargo som eksempelvis værktøj, eller færdes på mindre tilgængelige steder.

Transportcyklens mange muligheder

Vi er efterhånden vandt til at se transportcyklerne med børn og tasker i, når de hentes og bringes til og fra institutioner og fritidstilbud. I de nyeste modeller er der både mulighed for at inkorporere sæder og seler, så børnene både sidder godt og sikkert spændt fast.

Urban Arrow el-transportcykel med seler til børn

Transportcyklerne har imidlertid stort set ubegrænsede muligheder. Vil man eksempelvis benytte en transportcykel til værktøj, så kan man indrette kassen som værktøjskasse med rumdelere, transportable dele og lås.

”Indenfor restaurationsbranchen ser vi også et boom indenfor transport-elcykler med frostelementer til mad og is, og som transportable kaffebarer der kan cykles ud til festivaler, koncerter og andre events,” fortæller Martin Rex.

Udviklingen af transport el-cyklerne er i rivende hast, og kan efterhånden designes til lige det man ønsker at benytte dem til.

Tohjulede el-cykler til at transportere børnene i

Vælg en ordentlig model

”El-transport cykler er væsentligt billigere end en bil, og kræver et minimum i vedligehold. Det koster ikke noget at køre en cykel og man slipper for parkeringsbøder. Men gør dig selv en tjeneste, og køb en der er lavet ordentligt, med gode bremser og en god motor,” siger Martin Rex.

Sørg for at skaffe en cykel med en god motor

Når cyklens kvalitet er god, og man ellers sørger for at holde den godt og få den serviceret indimellem, så har man et køretøj med lang levetid, og med få omkostninger, uddyber han.

Hos Rex cykler har de blandt andre valgt at føre Urban Arrow og Seaside eltransport-cykler, begge europæiske brands i super kvalitet fra henholdsvis Holland og Sverige.

Er interesseret i at høre mere om eltransport-cykler, eller prøve en, er du velkommen til at kigge forbi hos Rex Cykler her:


Rex Cykler i Helsingør
:
Klostermosevej 123
3000 Helsingør
Mail: helsingor@rexcykler.dk
Tlf: +45 45 79 49 99

Rex Cykler i Helsinge:
Bymosevej 9-11
3200 Helsinge
Mail: helsinge@rexcykler.dk
Telefon: +45 48 79 49 99

 

I samarbejde med Rex Cykler