Shopping Sponsoreret indhold

Stolt familievirksomhed: kvalitet er nøglen til vores succes

I 6 år har Tina Pade stået i spidsen for guldsmedeforretningen ”Guldsmed Pade” i Espergærde Centret. Hun har overtaget forretningen efter sine forældre, som åbnede den for over 30 år siden.

”Jeg er stolt over, at føre familietraditionerne videre. Det er mine forældres livsværk. Og forretningen har været en stor del af min søster Maikens og mit liv, lige så længe vi kan huske”, fortæller Tina Pade.

Tina Pade, indehaver af Guldsmed Pade i Espergærde Centret

Efter 2 år som elev i Kongevejscenteret i Hørsholm, begyndte Tina Pade, at hjælpe til i sine forældres forretning. Det er nu mere end 25 år siden.

”Jeg kunne ikke ønske mig en bedre arbejdsplads. Jeg vejleder og sælger glæde hver eneste dag. Det er et stort privilegie. Vi har rigtig mange loyale og dejlige kunder, som får smilet frem mange gange om dagen”, fortæller Tina Pade.

Siden Tina Pade overtog forretningen er der kommet nye tiltag til. Hun har blandt andet startet en webshop, hvor kunderne i ro og mag kan kigge rundt, købe og bestille smykker hjemmefra.

Re-design af arvestykker

”En af vores styrker er, at vi har eget værksted i forretningen. Min far og min søster designer smykker i eget navn til forretningen, ligesom vi både kan reparere og give gamle smykker nyt liv – enten ved småjusteringer eller ved at smelte dem helt om”, fortæller Tina Pade.

Guldsmed Erik Pade igang med arbejdet på værkstedet

Nogle af de kunder Tina Pade møder i forretningen, kommer ned med mormors gamle smykker, som trænger til en genopfriskning. Andre får smeltet en afdød ægtefælles ring om til et nyt smykke. Der kan være mange penge at spare ved selv at komme med metallet og stenene. Men at et minde om et menneske kan leve videre i et nyt smykke, har stor betydning for mange.

”Mange er rigtig glade for, at historien om mennesker de elsker, kan leve videre i de smykker de bærer. Guldsmedene hjælper selvfølgelig til med, at re-designe de gamle smykker”, fortæller Tina Pade.

Pades egen smykkelinje

Guldsmed Erik Pade udvikler også butikkens egen smykkelinje. Alt er danskproduceret og bliver lavet på Guldsmed Pades eget værksted, og på søster Maiken Pades værksted i Lyngby. Det er vigtigt for dem, at holde produktionen lokal, fremfor at outsource til fjerneøsten, hvilket mange vælger at gøre i dag for at spare omkostninger.

Et udvalg af guldsmed Erik Pades egne smykker

”Noget af det vi er rigtig dygtige til, er klassiske smykker som allianceringe, solitaireringe, brilliant- og kugleringe, men vi kan faktisk lave alt. Det vigtigste er, at vi kan stå inde for både design og kvalitet”, fortæller Tina Pade.

Georg Jensen og andre brands

Udover re-design, reparationer og vores egen smykker, fører Guldsmed Pade også et stort sortiment af smykker, ure og gaveartikler fra mange kendte brands som Georg Jensen, Izabel Camille og Troldekugler.

”Om det er til konfirmationer, bryllupper eller andre lejligheder – vi har noget til enhver anledning og smag – mænd og kvinder, unge og ældre. Og vi er jo så privilegerede, at vi har at gøre med smykker og gaver, der skaber glæde for vores kunder”, slutter Tina Pade af.

Besøg forretningen her:


Guldsmed Pade
// Espergærde Centret
Nørretorv 8 – 3060 Espergærde
Tlf. (+45) 4913 4823

Se mere på webshoppen her:

guldsmedpade-shop.dk

 

I samarbejde med Guldsmed Pade