Shopping

Sommerens smukkeste badedragter på budget

Havde aldrig forestillet mig at jeg ville hoppe i en badedragt igen. Men i år har det altså ændret sig. Måske er jeg mere påvirket af tendenser end jeg selv gik og troede. Der er massere af flotte badedragter på hylderne, der er knald på både farver og mønstre og jeg er vild med det. Faktisk synes jeg det er vildt svært at vælge. Dem jeg har kig på skal kunne kombineres med en slå om nederdel, så den bliver til en slags top, når der skal hentes is eller spises frokost ved stranden. Her er dem jeg har i kiggerten:

Change

Change: Swin Classic i turkis til 550,-: Måske lidt i den dyre ende, men jynes denne badedragt fra Change er virkelig flot. Det draperede stykke over brystet og maven former kroppen på den helt rigtige måde. Tidligere ville jeg altid have valgt den sorte, men den turkise farve er i virkeligheden meget bedre til at fremhæve hudens farve når den har fået lidt sol.

H&M

H&M: Mega fin halterneck badedragt fra H&M til 249,-. Blomsterprintet er ikke til at komme udenom i år. Det er også virkelig fint og sommerligt. På denne badedragt fra H&M er blomstermotivet både pænt og farverne smukke sammen. Og så er jeg er helt tosset med de laserskårede kanter ved benene og brystet.

Only

Only: Metallic badedragt til 229,-. Kan godt lide den enkle ved denne badedragt. Der er ingen overflødige detaljer. Ryggen har en fin, dyb udskæring og to medium-brede stropper der går lige ned. Det metaliske i den sorte farve tror jeg spiller super flot sammen med solen, som får den til at glimte og glitre.

H&M

H&M: Mega fin halterneck badedragt fra H&M til 249,-. Samme model som den blomstrede, men den orange farve giver den et helt andet udtryk. Den bliver lidt mindre sød, og lidt mere her-kommer-jeg-agtig. Får mig til at tænke på serien Baywatch. Og så er orange i øvrigt farven over alle sommerfarver.

Noa Noa

Noa Noa: Vendbar badedragt til 399.-. Også en rigtig fin badedragt med en flot pasform og muligheder. Synes det er virkelig smart at den kan vendes, så man kan køre den mønstrede model eller den helt sorte efter lyst. Og så kan stroppen hæftes af og på, så man undgår de famøse hvide streger over skuldrene.