Shopping Sponsoreret indhold

Smukke, friske blomster hos Blomsterbutikken

På I. L. Tvedesvej ligger blomsterbutikken af samme navn på 12. år, i et yndigt lille baghus bag Kvickly. Indehaver Tine Jensen overtog den velduftende butik da den havde ligget på adressen i to år, og har siden sat sit eget, personlige præg på stedet.

Allerede ved butikkens indgang, begynder sanseapparatet at sætte i gang. Smukke, friske blomster i støvede og klare farver taler til øjnene, og på vej op ad den lille trappe trænger tilhørende dufte ind i næseborene. Det er en næsten umuligt ikke at lade sig påvirke i positiv retning.

Grønne planter til haven i forskellige toner

Røde planter til haven i støvede toner

”Jeg elsker butikken her og jeg brænder for mit arbejde med blomster. Jeg er uddannet blomsterdekoratør og har arbejdet med blomster siden jeg var 18 år gammel”, fortæller Tine Jensen.

Egentlig havde Tine Jensen ingen ambitioner om at være selvstændig. Hun var glad for sit arbejde som ansat i butikken. Men da hendes tidligere chef spurgte om hun havde lyst til at overtage, kunne hun ikke afslå. Hun takkede ja, og har ikke fortrudt det siden.

Det var ikke bare en mulighed for at fortsætte arbejdet i en butikken hun elsker. Men også en mulighed for at blive i byen hvor hun er født og opvokset, og stadig bor den dag i dag.

Bordet hvor Blomsterbutikkens smukke buketter bliver til

Blomsterbutikken i Helsingør (bag Kvickly )

Blomsterbutikken i Helsingør sælger blomster til alle typer af begivenheder. Hver dag binder medarbejderne buketter til nybagte forældre, til bryllupper og begravelser. Der kommer også kunder som vil overraske konen eller kæresten. Og kunder som vil dekorere hjemmet, eller plante noget nyt i haven.

”Man bliver glad af at arbejde med blomster. At binde en buket er ligesom at male et maleri. Alle buketter er forskellige. Det er et håndværk hvor man skal bruge sin kreative sans – det bedste er når man får frit spil”, siger Tine Jensen.

Gaveæsker til særlige anledninger kan man også få hos Blomsterbutikken

Hos Blomsterbutikken importerer de kun blomster fra de bedste producenter. Kvaliteten måles i planternes sundhed og friskhed. Udvalget er stort og sammensættes ud fra Tines og hendes medarbejderes gode smag.

Blomsterbutikken laver buketter på bestilling og kan levere i det meste af Nordsjælland, se mere her.

Åbningstider
Mandag til torsdag 9 – 17.30
Fredag 9 – 18
Lørdag 9 – 14

Blomsterbutikken
I.L.Tvedesvej 3D (bag Kvickly) – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4921 2221
blomsterbutikken.dk

 

I samarbejde med Blomsterbutikken