Shopping Sponsoreret indhold

Rejs over sundet til halv pris i oktober

Fra tirsdag den 1. oktober til og med torsdag den 31. oktober, kan du rejse med Sundbusserne fra Helsingør over sundet til Helsingborg og retur, til halv pris.

Ikke nok med at overfarten er billig, så er der også mange kroner at spare på den anden side – den svenske krone har kun tre gange tidligere i historien været så lav i forhold til den danske, som den er nu. For 100 danske kroner, får du over 140 svenske.

Shopping i Helsingborg

Havnefronten i Helsingborg

I hjertet af Helsingborg finder man et stort shopping centrum. I gåafstand fra havnefronten hvor Sundbusserne ligger til kaj, findes mere end 500 mærkevarebutikker og eksklusive specialforretninger.
Det overskuelige centrum bugner af spændende indkøbsmuligheder indenfor mode, børnetøj, boligindretning, sportsudstyr, elektronik og fødevarer.

Nordøst for byens centrum finder man i øvrigt Sydsveriges største shoppingcenter. Her er 110 butikker fordelt på 47.000 kvadratmeter. Udvalget er enormt og åbningstiderne attraktive for det arbejdende folk, også i weekenderne.

Efterårsferie og kulturelle oplever

Foruden Helsingborgs store udvalg af permanente kulturelle muligheder som Sofiero Slot, middelalderborgen Kärnan og Dunkers Kulturhus, er der rig mulighed for at tage hele familien med på en oplever i efterårsferien.

Besøg eksempelvis ”Tropikariet” – 1500 kvm fordelt på flere etager med levende tropiske dyr, koralrev, savanne og tropisk jungle.

Kom helt tæt på dyrene i jungleområdet i Tropikariet

Brænd energien af i det kæmpe trampolinland JumpYard

Eller hvad med en tur i det 3500 kvm store trampolinland ”JumpYard”, hvor hele familien kan hoppe fra trampolin til trampolin, flyve gennem lokalet i Sky Rider svævebane og prøve kræfter på klatrevæggen.

Med over 160 restauranter og cafeer i Helsingborg er der også rig mulighed for at lade op med vådt og tørt i løbet af dagen.

Pris tur / retur fra Helsingør til Helsingborg

En overfart fra centrum til centrum i begge sundbyer tager cirka 20 minutter. Se fartplanen her.

Helsingør – Helsingborg: 36 kroner tur / retur med Sundbusserne

Normalprisen er 72 danske kroner for en returbillet – i hele oktober måned betaler du blot 36 kroner tur / retur.

Sundbusserne ønsker god tur til Helsingborg og på gensyn.

Sundbusserne Danmark

Færgevej 24 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 5373 7010
sundbusserne.dk

I samarbejde med Sundbusserne