Shopping Sponsoreret indhold

Pynt og udklædning til julefrokosten, nytåret og alt det andet

Midt i Helsingør, i en af byens hyggelige gågader, ligger en helt særlig butik som er lidt sjovere end de andre. Her kan man finde alt til temafesten, barnedåben, konfirmationen, babyshower’et, børnefødselsdagen, brylluppet, og en helt masse andre større og mindre festlige begivenheder for både børn og voksne.

Røde hjerteballoner til mor

Om man er til det søde, det fine og det pæne, det uhyggelige, spøg og skæmt eller festlige pangfarver, glimmer og glitter, så kan man finde det her – i Partybutikken på Stjernegade.

Fra “party-people” til ”party-professionals”

Da Partybutikkens indehavere Lykke og Lars K. Uhlmann blev gift for 14 år siden, startede de hurtigt en tradition. Familie og venner blev hver sommer inviteret til havefester med tema i ægteparrets hjem, hvor der var en hvis forventning til, at gæsterne kom udklædte og deltog i løjerne.

Lykke og Lars K. Uhlmann som malkepige og staldknægt

”Temaerne var meget varierende. Det kunne være alt fra Hawaii tema, hvor gæsterne dukkede op i bastsskørter og blomsterkranse, og drak tropiske drinks med paraplyer i under kulørte lamper – til superligatema eller oktoberfest. Det vigtigste var, at vi kunne gå ”all in” på pynt og udklædning uanset tema,” mindes Lykke.

Tema-sommerfesterne blev en tradition, som varede ved i omkring et årti. Selvom der har været mere stille på værtsfronten de seneste år, betyder det ikke, at de festlige begivenheder er lagt i skuffen for altid men sat i bero for en tid – blandt andet på grund af travlhed i butikken, forklarer hun.

Ægteparret til mexicansk tema fest

”Festerne var på mange måder med til at så de første frø i forhold til at åbne egen butik. Og så har vi nok begge to holdt fast i vores indre ”barnlige sjæle”. Vi vil have lov til at have det sjovt og være fjollede indimellem,” tilføjer Lykke K. Uhlmann.

Halloween, jul og nytårsfester

Varer som der er særlig stor efterspørgsel på fås i butikken hele året. Det gælder eksempelvis bordpynt, vægdekorationer, kort og balloner, som findes i adskillelige former og i alle regnbuens farver. Men også et stort udvalg af kostumer, parykker og masker er altid på lager.

Ballonbuketter til virksomheds arrangement

”Til årets store begivenheder som halloween, jul og nytår, får vi sæsonvarer hjem i butikken. Nu har det lige været halloween, så der gav vi den hele armen med uhyggelige masker, spindelvæv og græskar. Inden længe lander vores julevarer på hylderne og alt til nytårsfesten, så det ser vi frem til at kunne præsentere om få uger”, fortæller Lykke K. Uhlmann.

Alt til et flot nytårsbord fra Partybutikken

Kunderne som Lykke K. Uhlmann og hendes kollegaer møder i butikken er primært lokale, men de sender dagligt bestillinger fra Partybutikkens webshop afsted til kunder over hele landet.

Ballonpynt til messer og større begivenheder

Ved siden af Partybutikken driver ægteparret webshoppen ballonbutikken.dk.

Ægteparret i mere neddæmpende gevandter på vej til “Vild med dans” på TV2, som de har lavet ballondekorationer for.

Ballonbutikken.dk leverer helium- og reklameballoner med tryk til erhvervskunder i hele landet. De laver også ballonopsendelser, ballondrop og et stort udvalg af ballondekorationer. Og så har de et stort udvalg af latex balloner, folie balloner og ballontilbehør.

Partybutikkens latex balloner er 100% nedbrydelige (biologiske).

Besøg Partybutikken her:

Adresse: Partybutikken

Stjernegade 19F – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 5857 0000
partybutikken.dk

Coverfoto: Lykke og Lars K. Uhlmanns bryllupsfoto / Fotograf: Lars Johannessen

I samarbejde med Partybutikken