Shopping Sponsoreret indhold

Nyt og gammelt hos Witzke Design

Møbelforretningen Witzke Design i Hovedvagtsstræde i Helsingør, har et stort udvalg af designmøbler- og interiør til hjemmet. Sortimentet er en blanding af nyt og gammelt, både dyrere klassikere og brugsting som alle prismæssigt kan være med på. Når de får gamle møbler ind i forretningen, sætter de dem selv i stand, så de kan skabe glæde i nye hjem.

Facaden hos Witzke Design på Hovedvagtsstræde

”Vi går efter kvalitet og funktionalitet, som kan bidrage til et hjemligt og hyggeligt miljø. Kombinationen af nyt og gammelt er med til at skabe personlighed i et hjem”, fortæller Jonathan Witzke.

Ved første øjekast er det slet ikke til at se, at der står second-hand varer i udstillingslokalerne. Derimod er det tydeligt, at folkene bag butikken har fantastisk smag og sans for kvalitet. Varerne i forretningen er lavet ud af de bedste materialer. Og farver og mønstre er smukke, og både vilde og klassiske.

Stole klassikere, plankeborde, karakteristiske lamper og mønstrede puder

Sofaborde i forskellige størrelser og farver

Jonathan Witzke åbnede butikken 1. december 2016, sammen med sin far Jarl Witzke. Jarl Witzke havde i sin tid en møbelforretning i Hellerup, så på den måde har det ligget lidt i kortene, at Jonathan Witzke skulle følge i hans fodspor – han har fået interessen for møbler og design ”ind med modermælken”.

Jonathan Witzke var ellers i en årrække på vej ind i tøjbranchen, hvor han også blev udlært fra. Men interessen for møbler og indretning trak så meget i ham til sidst, at han måtte give efter for ”kaldet”.

”Min far og jeg sammensætter sortimentet i forretningen sammen – så det afspejler to generationer. Heldigvis har vi mere eller mindre samme smag”, siger Jonathan Witzke med et grin.

Gulvtæpper i naturmaterialer hos Witzke

Jonathan Witzke, medindehaver af Witzke Design

I en møbelforretning kommer man af og til tæt ind på livet af folk. Særligt på kunder som bestiller større indretningsopgaver, hvor man skal finde ind til folks individuelle smag og behov. Noget Jonathan Witzke sætter stor pris på. Han elsker at få lov til at hjælpe sine kunder med både små og store køb.

”Med indretning kan man virkelig udtrykke personlighed. I nogle hjem skal der ikke ske for meget. I andre skal stolene være forskellige. Det kan skabe karakter og kan se hamrende godt ud”, fortæller Jonathan Witzke.

Witzke Designforretning ligger centralt i Helsingør og ser frem til dit besøg.

Witzke Design
Hovedvagtsstræde 6 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 8834 1919
info@witzkedesign.dk

I samarbejde med Witzke Design