Shopping Sponsoreret indhold

Nyt mini-bolighus i Hornbæk

Den 260 m2 store butik Rooms Galore åbnede skærtorsdag i april, på Nordre Strandvej i Hornbæk, kun et stenkast fra den gamle butik.

”Vi har fået meget mere plads. I de nye lyse lokaler kan vores bolighuskoncept og showroom rigtig foldes ud. Vi har fået flere varer på hylderne, og butikkens størrelse giver kunderne mulighed for at gå på opdagelse i butikken på en anden måde end tidligere”, fortæller Charlotte Bruhn.

Kig gennem Rooms Galore ud til Nordre Strandvej

Fra advokat til butiksejer

For to år siden tog Charlotte Bruhn springet og skiftede advokatkarrieren ud med livet som butiksindehaver.

”Jeg havde nogle fantastiske år som advokat, og jeg kan indimellem savne den adrenalin, man får i kroppen af at gå i retten. Derudover savner jeg det faktisk ikke. Nu bliver jeg udfordret af alt det, jeg skal lære om at drive forretning. Det er også utrolig spændende og udfordrende”, fortæller Charlotte Bruhn.

Hvide sofaer og kurvelampe hos Rooms Galore

Det er gået langt hurtigere at få stablet en bæredygtig butik på benene, end Charlotte Bruhn havde drømt om. Hun udtrykker stor taknemmelighed for at være blevet taget så godt imod i lokalområdet.

Familiens stærke bånd

Passionen for arkitektur og indretning har levet i Charlotte Bruhn, helt fra hun som barn tog på inspirationsture i butikker som Royal Copenhagen, Georg Jensen og Illums Bolighus med sin elskede mormor.

”Min mormors sans for god stil, kvalitet og indretning har altid fascineret mig. Min mormor, men også min morfar – som levede efter devisen ”choose well buy less” – er mine største forbilleder i dag. Jeg driver på mange måder min forretning i deres ånd”, fortæller Charlotte Bruhn.

Te, kander, kaffe, service og andet godt til køkkenet

Med sine bedsteforældre som inspirationskilder udvælger Charlotte Bruhn nøje alle varerne i butikken selv: fra køkkenudstyr til møbler, havemøbler, lamper, tøj og tekstilvarer.

Klassisk design, bæredygtighed og lang levetid

”De varer, jeg køber hjem til butikken, er de samme, som jeg har i mit eget hjem – eller som jeg kunne tænke mig at have i mit eget hjem. Det er i udgangspunktet klassisk design i klassiske farver og materialer og god kvalitet, jeg går efter. Gode, ordentlige ting, som man kan have i mange år frem”, fortæller Charlotte Bruhn.

Puder i alle farver og mønstre

I så vid udstrækning som muligt forsøger Charlotte Bruhn også at tænke miljøet ind, når hun indkøber varer. Det er dog stadig svært at være hundrede procent klimavenlig, fortæller hun.

Heldigvis er der efterhånden mange bæredygtige produkter inden for eksempelvis sengetøj, håndklæder og øvrige tekstiler, og tilsvarende er tøjproducenterne kommet godt med.
Langt størstedelen af de varer Rooms Galore har på hylderne, er i øvrigt produceret i Europa.

Børster, sæber og økologiske håndklæder

”Der er mange producenter med bæredygtighed i højsædet. Og det er noget vi støtter op om her i butikken – vi vil gerne gøre vores til at ændre på den kedelige køb-og-smid-væk-kultur, vi har set længe. Vi tror på, at god kvalitet, køb med omtanke og bæredygtige varer giver længere glæde og brugbarhed, så vi derved begrænser ressourcespildet og skåner vores miljø”, runder Charlotte Bruhn af.

Rooms Galore webshop

1. juni åbnede Charlotte Bruhn også en Rooms Galore webshop, hvor hun løbende lægger varer op til onlinehandel. Se Rooms Galores webshop her.


Adresse: Rooms Galore

Nordre Strandvej 338b – 3100 Hornbæk
Tlf. (+45) 3089 0030
https://roomsgalore.dk/

Åbningstider
Mandag Lukket
Tirsdag-Torsdag 10-17.30
Fredag 10-18
Lørdag 10-16
Søndag 10-15

I sommerferien: mandag-fredag 10-18 & lørdag-søndag 10-16.

 

I samarbejde med Rooms Galore