Shopping Sponsoreret indhold

Kvalitet til rigtig gode priser

Går du op i pæne havemøbler til en rimelig pris er det oplagt at besøge Enggårdens Havemøbler og Brugskunst i Kagerup ved Helsinge. Der er 400 kvadratmeter fyldt med kvalitetshavemøbler i teaktræ, hårdt træ, aluminium, nonwood og sten. Med andre ord: Havemøbler til enhver have og ethvert designønske.

Enggårdens Havemøbler og Brugskunst er 400 kvadratmeter fyldt med kvalitetshavemøbler

Vi lægger vægt på, at der er tale om havemøbler, der er gode og gedigne. Vi går op i, at de skal kombinere funktionalitet og design. Vi er for eksempel de danske forhandlere af det kendte svenske firma Brafabs møbler, fortæller Erling Olsen, der sammen med sin kone Yvonne driver Enggårdens Havemøbler og Brugskunst.

Det er, understreger Erling Olsen, primært Yvonne, der køber ind til brugskunstdelen, indretter og dekorerer. Hun besøger selv leverandører og vælger varer ud, for hun skal kunne stå inde for dem. Det er vigtigt, at hun selv synes, at varerne er fine. Og det er da også en stor og velassorteret livstilsbutik med puder, tæpper, stager, stearinlys og ikke mindst smukke silkeblomster til sommerhuset eller havestuen.

Det er Yvonne der køber ind til brugskunstdelen, indretter og dekorerer.

Hos Enggården finder du et bredt udvalg af bredt udvalg af brugskunst

Vision om oplevelser

Vi har en vision om, at det skal være en oplevelse at komme forbi os”, fortsætter Erling Olsen. ”Vi gør en dyd ud af at præsentere vores kvalitetsmøbler i smukke omgivelser og i spændende miljøer.

Møblerne er sat op efter alle kunstens regler. Er du til hvid romantik? Eller følelsen af Vesterhavsgus? Sommerhushygge langs en af vores mange stille fjorde eller bugter? Du finder det hele. Og skal du ikke købe stort ind, vil et besøg på Enggården give inspiration til, hvordan dine egne møbler kan få et helt nyt liv med moderne og stilfuldt tilbehør. Enggården inspirerer ganske enkelt til mere.

Enggården i smukke omgivelser

 

Kvalitet til rimelige priser

En tur rundt på den 400 kvadratmeter store udstilling giver et godt indtryk af, hvor mange forskellige modeller Enggårdens Havemøbler råder over; solsenge, havemøbelsæt, parasoller, loungemøbler, liggestole, hynder, hængesofaer, fletmøbler.

Uanset hvilket møbel du går efter, går vi efter den gode kvalitet kombineret med meget rimelige priser”; fortæller Erling Olsen videre. De satser på mellemsegmentet, hvor alle kan være med og hvor man får meget for pengene.

Bliv inspireret hos Enggården

Køb online

Bor man et stykke fra Kagerup, kan man også besøge Enggårdens Havemøbler på nettet. De har en fuldt udstyret webshop, hvor møblerne også kan beses og købes.

Ja, vi har en velbesøgt hjemmeside og webshop”, fortæller Erling Olsen. ”Det er jo uhyre enkelt at gå ind på enggaarden-havemoebler.dk og klikke rundt, indtil man finder det, man leder efter. I øjeblikket har vi dagligt 4-500 besøgende på sitet. Det interessante ved en webshop er jo, at vi kan udvide vores handelsområde betydeligt. Vi har mange kunder i eksempelvis Jylland. Og så er der åbent hele døgnet rundt

Besøg vores butik

Forretningslokalerne har åbent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 17.30 og lørdag/søndag fra kl. 10.00 til 16.00.

Enggården Havemøbler
Kagerup Byvej 2
DK-3200 Helsinge
Danmark
+45 24 84 34 50
Skriv til info@enggaarden-havemoebler.dk

 

I samarbejde med Enggården Havemøbler