Shopping Sponsoreret indhold

Kundeservice og gratis garanti hos Euronics Helsingør

Euronics er en selvstændig TV, Radio og hårde hvidevare-forhandler, som ligger på Stjernegade i Helsingør. Ekspedienterne hos Euronics Helsingør er specialister, alle med over 20 års erfaring indenfor elvare-branchen.

”Mange tror måske at en lille specialbutik betyder høje priser. Men vi matcher faktisk online priserne ret godt. Vores priser ligger på et meget fornuftigt leje”, fortæller Kenneth Lyby, indehaver af Euronics Helsingør.

Euronics forhandler stort set alle kendte mærkevarer indenfor elektronik, og kører altid med et nøje udvalgt sortiment. Man kan være sikker på at få service, råd og vejledning med i købet når man handler i butikken.

4 års Garanti
Der er 4 års garanti på mange af Euronics varer. Garantier koster ikke ekstra, det er inklusiv i købsprisen når du køber en vare hos Euronics Helsingør.

Varegrupper hos Euronics Helsingør

  • Radio & TV
  • PC’er og tilbehør
  • Elvarer til køkken og bad
  • Hårde hvidevarer

”Vi ser jo helst kunderne komme ned i butikken, så vi kan råde og vejlede, og sammen finde det produkt der passer bedst til deres individuelle behov. Det er den forskel vi kan tilbyde ved også at have en fysisk butik”, siger Kenneth Lyby.

Hurtig levering
Når du handler hos Euronics Helsingør, kan du få bragt dine varer ud fra dag til dag, installeret og monteret.
Er varerne ikke på lager, er der som regel kun få dages ventetid.

Euronics Helsingør ser frem til at byde dig velkommen i butikken.

Euronics Helsingør
Stjernegade 8A – 3000 Helsingør
Tlf.: +45 6915 2020
euronics.dk