Shopping Sponsoreret indhold

Købmanden i Hornbæk: Når jobbet er en livsstil

For købmand Brian Hviid Kyhl er jobbet ikke bare et job, men en livsstil. Han startede på gulvet som ung teenager, og har siden arbejdet sig op gennem forskellige ansvarsposter og funktioner. I dag er han købmand i Rema1000 i Hornbæk.

”Efter en enkelt afstikker hvor jeg sad på kontor, har jeg været i butik gennem hele mit arbejdsliv. Jeg holder meget af den daglige kontakt med vores skønne kunder – det kan jeg ikke undvære”, fortæller Brian Hviid Kyhl.

Købmand Brian Hviid Kyhl fra Rema1000 i Hornbæk

Ligesom hans kæreste Katrine Hauge, som også arbejder i Rema1000 i Hornbæk, beskriver han hverdagen i butikken som sjov og varierende.
Katrine Hauge, der læser til sygeplejerske ved siden af, burde egentlig være hjemme på barsel med parrets søn Carl på 4 måneder – men Carl har været med på job siden han var bare 14 dage gammel.

”Jeg savnede den alsidige hverdag i Rema. Og så kan vi alle tre være sammen her – et privilegie som på alle måder er bedre end at gå derhjemme”, siger Katrine Hauge.

Katrine Hauge og Købmand Brian Hviid Kyhl med sønnen Carl på 4 måneder

Rema 1000 tager ansvar

For købmanden og hans kæreste er det ikke tilfældigt, at det lige præcis er Rema1000 kæden de har engageret sig i.

”Rema1000 er en værdibaseret virksomhed med høj moral. Der er strenge krav til rengøring, varehåndtering og medarbejdertrivsel i den enkelte butik, ligesom der investeres store summer i velgørenhedsprojekter”, fortæller Brian Hviid Kyhl.

Handlende hos Rema 1000 i Hornbæk

Blandt mange af de initiativer Rema1000 engagerer sig i, er projektet ”Mad til Alle”, som er et delvist integrationsprojekt- og velgørenhedsprojekt, til gavn for tiltrængte familier.

For købmanden er det vigtigt at arbejdet giver mening. Og det gør det for ham, at engagere sig i sociale projekter – ligesom det gør, når både kunder og medarbejderne i hans butik er glade og tilfredse.
Og så er det vigtigt for ham, at bruge tid med sin familie, der også består af storebror Viggo på 7 år. Og det giver hverdagen i Rema plads til.

Rema1000 på Hornebyvej i Hornbæk

Varesortiment og udskiftning i butikken

Dagene starter tidligt for købmanden og medarbejderne i butikken. Inden åbningstid kan de i ro og mag bygge om i butikken, og skifte gamle varer ud med nye.

”Udover at sikre friske varer på hylderne, får vi løbende tilbudsvarer og sæsonvarer hjem. Det gælder om at være parat, når en ny dag starter. Når kunderne begynder at kigge ind- og resten af dagen fylder vi op, men vi skal først og fremmest være til rådighed for kunderne”, fortæller købmanden.

Grønthylderne i Rema 1000 i Hornbæk fyldt med friske grøntsager

I januar har Rema1000 Hornbæk fokus på den sunde livsstil og lækkert frisk frugt og grønt. Butikken har derfor masser af sunde tilbudsvarer på hylderne, blandt andet økologisk mælk fra Arla til 5 kroner hver lørdag. Og frugtmarked til 0,95 øre per styk på søndage.

De fleste af ugens dage kan du møde Brian Hviid Kyhl og Katrine Hauge når de triller rundt med barnevognen i butikken.

Adresse: Rema 1000 Hornbæk
Hornebyvej 50 – 3100 Hornbæk
Tlf. (+45) 4970 2949
rema1000.dk

Find aktuelle tilbudsaviser her:
Rema1000 tilbudsaviser

I samarbejde med Rema1000 Hornbæk