Livsstil Sponsoreret indhold

Klassiske kvalitets-børnemøbler i stor ny butik i Hellebæk

Oliver Furniture er en dansk børnemøbelvirksomhed med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Virksomheden blev grundlagt i 2003 af møbelsnedker og designer Søren Rørbæk, som havde en vision om at gøre op med brug og smid væk-kulturen, og om at finde tilbage til de traditionelle designværdier, som Danmark er verdenskendt for: kvalitet og lang levetid.

”Søren Rørbæk er en passioneret ildsjæl. Med hans baggrund som snedker og hans øje for detaljen forstår han, at skabe enkle kvalitetsmøbler der både ser godt ud i hjemmet og som holder. Og vi er stolte af, at vi nu kan vise møblerne frem i de smukke omgivelser møblerne er inspireret af”, fortæller Majse Riel, Area Sales Manager, PR & Communication hos Oliver Furniture.

Børnemøbler fra Wood Collection i Oliver Furnitures børnemøbelforretning i Hellebæk

Den 1. marts i år slog Oliver Furniture dørene op for deres nye 500 m2 store butik i Hellebæk Klædefabrik, på Nordre Strandvej, i det naturskønne Hellebæk.

Sikkerhed først

Et enkelt æstetisk udtryk, håndværk af den højeste kvalitet og fokus på funktion er pejlemærkerne indenfor designet. Oliver Furnitures møbler skal udover almindelig hverdagsbrug være robuste nok til at følge barnet i mange år og modstå den vilde leg, som møblerne af og til også udsættes for. Ambitionen er at skabe produkter, der kan gå i arv i generationer.

Et hjørne i Oliver Furnitures børnemøbelforretning i Hellebæk / Seaside højseng

”Inden nye møbler kommer i handelen, sendes en færdig prototype ind til Dansk Teknologisk Institut (DTI), hvor den sikkerhedstestes efter de strenge EU- regler for sikkerhed og sundhed”, fortæller Majse Riel.

Sikkerhedstestene er kundens garanti for, at møblernes kvalitet lever op til virksomhedens garantier og de europæiske sikkerhedsstandarder.

Dansk design med lang levetid

Designet bag Oliver Furniture er inspireret af det naturskønne område i Nordsjælland, hvor den nye butik også ligger. Den gode kvalitet går hånd i hånd med et enkelt og klassisk formudtryk, som passer ind i de fleste hjem.
Det er foreløbigt blevet til to omfattende kollektioner: Den klassiske Seaside Collection og den mere bløde Wood Collection med rundede former.

Juniorsenge fra Seaside Collection som kan bygges om til andre senge i samme kollektion

”Der er ikke nogen tidsramme for hvornår kollektionerne skiftes ud eller udvides. Søren Rørbæk tegner alle møbler selv, og der kommer nye møbler til, når han inspireres og synes der er noget som skal tilføjes. Begge kollektioner er stilmæssigt meget enkle, hvilket sammen med kvaliteten er med til at sikre dem lang levetid”, fortæller Angela Berthelsen, Grafiker hos Oliver Furniture.

Ved at tage afsæt i den moderne families evolutionære cyklus og se bort fra flygtige trends, er møblerne designet til at følge de behov, der måtte opstå. Det er muligheden for at ændre på det eksisterende møbel for at forlænge levetiden, der er den oprindelige bæredygtige tanke bag Oliver Furniture: Med få ændringer bliver tremmesengen til en juniorseng, køjesengen til to enkeltmandssenge, og juniorsengen kan nemt transformeres til en briks. Princippet er, at kvalitet og godt design varer evigt.

Wood Mini+ juniorsenge fra Oliver Furniture

Socialt ansvar og bæredygtige børnemøbler

Siden 2012 har Oliver Furniture haft endnu mere fokus på bæredygtighed. I dag kigger virksomheden på hvad der kan optimeres under hele produktionen af deres kvalitetsbørnemøbler.

”Alle vores møbler produceres i dag med europæisk træ, og vi anvender europæisk genanvendeligt pap som emballage. Vi anvender kun vandbaseret lak, og der testes løbende for giftstoffer under hele produktionen”, fortæller Angela Berthelsen.

Samtlige EU-bestemmelser overholdes, og i det hele taget er bæredygtighed noget der ligger hele holdet bag Oliver Furniture meget på sinde.

Wood Mini+ køjeseng i butikken i Hellebæk

”Vi arbejder løbende for, at blive endnu mere bæredygtige end vi allerede er. Alle nye ideer og forslag bliver løbende taget op til revision, og mange implementeret. Målet er, at vi skal være hundrede procent bæredygtige”, runder Majse Riel af.

Inden længe lander nye møbler på hylderne i webshoppen og i Oliver Furnitures flotte butik i Hellebæk. Hold dig opdateret på Oliver Furnitures webshop her, Instagram og facebook. Find links nederst i artiklen.

Adresse: Oliver Furniture butik & showroom

Ndr. Strandvej 119G2 – 3150 Hellebæk
Tlf. 4970 7317
Webshop: oliverfurniture.dk

Besøg butikken

Tirsdage & torsdage kl. 10-15
Lørdage kl. 10-13
Helligdage lukket

Link til Instagram:
instagram/oliverfurniture

Link til Facebook:
facebook/oliverfurniture

 

 

I samarbejde med Oliver Furniture