Shopping Sponsoreret indhold

Intersport Espergærde: Kunden er blevet mere bevidst

Hvis Claus Christiansens ansigt ser bekendt ud (til højre i billedet), så er det måske fordi du husker ham fra hans tid som fodboldspiller for Lyngby Boldklub, hvor han sled fodboldstøvler op fra 1985-95. Han var også med på landsholdet da de tog EM sejren over Tyskland i 1992.

EM-finalen 1992. Danmark – Tyskland 2 – 0. Peter Schmeichel ser på at Claus Christiansen sparker væk efter Kent Nielsen har forhindret Tyskland i at score. Foto: Kim Agersten / Scanpix

Som 28 årig, tre år efter EM sejren, valgte Claus Christiansen fodbolden fra og erhvervslivet til. I dag har han Intersport-forretningen i Espergærde Centret.

”Sport har haft en stor rolle i mit liv, og har det stadig den dag i dag. For mig er det et privilegie, at kunne kombinere min passion med mit arbejde her i forretningen. Jeg nyder, at møde kunderne til snak, råd og vejledning om det bedste sportudstyr på daglig basis” fortæller Claus Christiansen.

Fra Matas til Intersport

At skulle drive butik i Espergærde Centeret har for Claus Christiansen ligget i kortene, kan man sige. Hans far ejede Matas forretningen i centeret gennem 45 år.

”Jeg har trådt mine barnesko her. Jeg tjente mine lommepenge som butiksekspedient i Matas, og blev senere medejer af forretningen. Da vi solgte butikken, var det naturligt at kombinere min sportspassion med detailhandel her i centeret” fortæller Claus Christiansen.

I en årrække efter salget af Matas, arbejdede Claus Christiansen som sports-marketing manager for Nike Danmark i Kokkedal, indtil han for 8 år siden, åbnede Intersport forretningen i Espergærde Centeret.

Løbestilsanalyser og tilpassede såler

I Claus Christiansens Intersport har de det meste indenfor sportsudstyr – fra klassiske mærkevarer som Nike, Adidas, Asics, Puma, New Balance, Casall og Hummel. Ikke mindst finder man et velassorteret sortiment indenfor sportsko, fritidsko, fodoldstøvler og løbesko i forretningen.

Nogle af Intersport Espergærdes faste medarbejdere – Claus Christiansen til højre.

”Vi har specialiseret os sko og såler. Vi laver løbeanalyser for at finde den rigtige sko, og såler tilpasset den enkelte kundes fod. Der kommer mange kunder med eksempelvis nedsunken forfod, og får lavet såler hos os. Sålerne varmes op, så den passer nøjagtigt til den individuelle fod, og støtter op om fødder og ankler hvor der er behov”, fortæller Claus Christiansen.

Mange kvinder oplever ændringer i fødderne efter en graviditet, hvor leddene i en periode har været bløde og mere udsatte. Også mænd oplever ofte smerter i ankler, knæ og hofte, eksempelvis efter et slidsomt arbejdsliv eller efter mange år med sport. Og her kan fodtøjet i mange tilfælde gøre en forskel.

Den bevidste forbruger

Efter mange års erfaring med detailhandel, er Claus Christiansen og hans medarbejdere begyndt at se en stor forandring hos kunderne.

”Vi skal ikke længere vejlede kunderne på samme måde som tidligere. Mange har allerede besluttet inden de kommer ned i butikken, præcis hvilket mærke og model de vil have. Derfor bliver vi så glade, når vi engang imellem kan bruge vores faglighed til, at hjælpe kunden til et endnu bedre alternativ”, fortæller Claus Christiansen.

Mød Claus Christiansen og hans team her:

Adresse: Intersport Espergærde
Vester Torv 16, 3060 Espergærde
Tlf. (+45) 4913 0303
facebook.com/intersportespergaerde

I samarbejde med Intersport Espergærde