Shopping Sponsoreret indhold

I Spied

Jeg elsker at gå rundt i Helsingørs gader og kigge på butikker. Gå ind og se, hvad yndlingsbutikkerne har fået af nye varer og finde nye butikker, hvor jeg oftest bliver overrasket over, hvor meget kvalitet og smag, der gemmer sig alle steder.

Derfor var det også med stor glæde, at jeg sagde ja tak til opgaven om at finde gode ting i en del af byens butikker.

For mig er en vigtig del af garderoben briller. Min drøm er at have ti par i forskellige stilarter. Briller er jo noget mange bærer i alle døgnets vågne timer, så der må gerne være lidt variation. Briller til arbejde. Briller til forskellige outfits, sko og tasker. Og ikke mindst: Briller til fest og ballade.

Stjerneoptik, Stjernegade 12, 3000 Helsingør, tlf 4921 4216

Et slaraffenland for sådan en som mig. Jeg fandt et par briller til arbejdsbrug: FLEYE, dansk design, i træ med carbon.

Pris for FREYE: 3675 kroner

Men så er der jo det med fest. Det var ikke let at vælge, men det blev de vilde RES/REI briller fra Italien til 2998 kroner, der vandt over FACE A FACE modellen til 3648 fra Frankrig:

RES/REI briller til 2998 kroner

Fleur, Stjernegade 6, 3000 Helsingør, tlf 4920 1988

Længere nede af Stjernegade gik jeg ind til Fleur. Selvom Lis Peulicke har haft butikken i 25 år har jeg aldrig været der før. men hold da op, hvor jeg spærrede øjnene op: Marie Jo, Primadonna, Volford, silkenattøj og chemiser. Kvalitet hele vejen rundt. Superlækkert.

En rød badedragt til ferien i Italien. Primadonna, pris: 1095 kroner

Sommeren nærmer sig. Det er tid til at kigge efter badetøj. Helt ærligt. Jeg er kommet i badedragtalderen. Gerne med lidt farve. Så jeg spottede straks en knaldrød badedragt. Jeg fandt så også en bikini til min yngste datter, men den afslører jeg først i den næste udgave af I spied.

Photo Care, Torvegade 3, 3000 Helsingør, tlf 4921 1550

Herefter gik turen til Torvet, hvor Photo Care blev invaderet. Der er konfirmation for den yngste og dermed også sidste i rækken. Jeg har brug for at godt lille fikst kamera, så hendes fest kan blive foreviget bedst muligt. Jens fik mig overbevist om at et Olympus E-PL 8 ville være det rigtige til mig. Det fås i tre rappe farver.  har udskiftelig optik og indbygget Wifi, så billederne nemt kan deles.

 

Olympus Pen E-PL8. Vælg mellem tre farver. Pris 3499 kroner

Jeg kan til og med bruge det, når jeg vandrer. Han fik så også overtalt til at benytte en app, der på virkelig smart vis kan hjælpe mig til hurtigt og nemt at bestille fotos, rigtige billeder, hos et stort antal fotobutikker i landet. Mere om det i næste I spied.

Idenyt, Bjergegade 5, 3000 Helsingør Tlf 4921 3195

Nørgaards langærmede t-shirts. Dem kan jeg ikke undvære. Pris: 255 kroner

Den sidste butik, jeg når i denne omgang, er en gammel kending: Idenyt på Bjergegade. Jeg havde glemt det, men i det øjeblik, jeg trådte ind i butikken, kom det hele tilbage: Mulberry taskerne, Heartbeat, Johnny Was, Ganni, Lala Berlin, Rabens Saloner og sidst men ikke mindst Nørgaards langærmede t-shirts. De er total tidsløse. Mine døtre bruger dem, og jeg kryber glad og gerne i dem også.

De klassiske t-shirts bliver de sidste i denne “I spied-guide”. Butikkerne bugner af spændende kvalitets-produkter. Vi er tilbage med den næste “I spied-guide” i den kommende uge.

 

Vil du være med i den næste I Spied-guide. Kontakt Christian Arensbak  på telefon 2684 3200

I samarbejde med Udvalgte butikker i Helsingør