Shopping Sponsoreret indhold

I spied

Hvad gemmer der sig inde bag butiksvinduerne? Det har vi sat os for at finde ud af. Derfor har vi inviteret butikkerne i Helsingør til at være med i en guide, “I spied”, hvor vi finder de ting, som vi finder interessante og spændende.

Det er således i denne udgave af “I spied”, de varer jeg selv godt kunne tænke mig at bruge, der finder vej til læserne.

De butikker, der er udvalgt i denne “I spied-guide” er Fleur i Stjernegade, der gemmer på meget superlækkert lingeri og badetøj. Løfstrøm i Bjerggade, der virkelig er et besøg værd. Rex Briller i Stengade, hvor jeg forelskede mig i adskillige brillestel. Photo Care på Torvet blev så rosinen i denne “I spied-guide”, hvor jeg ikke alene blev præsenteret på en app, som jeg downloadede med det samme. Jeg fik også købt et Instax-kamera. Et polaroid-kamera, som i gamle dage, hvor billedet bliver fremkaldt med et samme. Oplagt til min datters konfirmation, men mere om det senere.

Første stop Fleur.

Fleur, Stjernegade 6, 3000 Helsingør, tlf 4920 1988

Det er lidt en drøm at træde ind i Fleur. Jeg elsker Marie Jo lingeri. Jeg har stadig Marie Jo undertøj i jævnlig cirkulation, som jeg har købt for 12 år siden. Det er virkelig god kvalitet. Men nu skulle jeg kigge efter en bikini til min datter. Der var flere valgmuligheder til den unge pige, men jeg valgte, godt vejledt ad Pernille Krintel, der arbejder i Fleur, denne stribede model fra Marie Jo.

Bikini fra Marie Jo til 969 kroner

Nu er jeg så spændt på, hvad min datter siger til den.

Næste stop på ruten er Löfström.

Löfström, Bjergegade 15B, 3000 Helsingør, tlf 4976 1106

Jeg kan godt forstå, at Löfström får gode anmeldelser på facebook. Da jeg kom ind var der straks kontakt til den unge kvinde, der stod i butikken. Vi fik kigget på mange forskellige muligheder. Der er gode mærker som Mos Mosh, Rue de Femme og co´coture. Men jeg var overhovedet ikke i tvivl, da jeg så den smukke heldragt fra Mos Mosh . Ualmindelig velkomponeret.  Den er anvendelig på arbejde, den kan bruges i afslappet selskab men kan også, med en pæn stilet, gøre sig til fest.

Rex Briller, Stengade 20, 3000 Helsingør, tlf 4921 4221

Briller! jeg kan ikke får nok af dem. Hos Rex Briller får man halv pris på glassene på den billigste brille, hvis man køber to par af gangen. Det  skal selvfølgelig udnyttes til et par almindelige briller og et par virkelig flotte solbriller, der naturligvis også altid pryder, når de er sat op som en form for hårbånd.

En diskret Jimmy Choo. Pris 2590 kroner

Superskarpe solbriller fra Jimmy Choo til 3410 kroner

Der er mange indbydende stel i Rex briller. Om det var helt tilfældigt eller jeg bare er til Jimmy Choo, ved jeg ikke. Nu er jeg ikke kun til diskrete briller, så jeg fandt da også lige et tredje par på vej ud af butikken. Denne gang fra WOW.

Jeg er til farver. Her et par briller fra WOW til 2170 kroner

 

Photo Care, Torvegade 3, 3000 Helsingør, tlf 4921 1550

Midt på torvet ligger Photo Care. Jens, der ejer Photo Care, fik i sidste “I spied-guide”overtalt mig til at købe et Olympus-kamera, men han viste mig også en app, så jeg kan bestille “rigtige billeder” og andre fotoprodukter som vægbilleder, fotobøger, lærredsprint og andre fotobøger. nemt og enkelt. Smart. Den måtte jeg straks downloade.

Søg på PhotoCare DK

I butikken fik jeg øje på kamera, der hensatte mig til 90´erne. Et polaroid-kamera!  Mange vil kunne huske, at et polaroid kamera fremkalder  billederne øjeblikkeligt, efter du har taget billedet. Min yngste datter skulle konfirmeres. Gæstebogen var indkøbt. Den mulighed kunne jeg ikke stå for. Så ned i posen kom også Fujifilm instax mini 9 til 599 kroner. Dertil naturligvis film nok til den store dag.

Gæstebogen fra konfirmationen blev opgraderet væsentligt med snapshots fra festen

 

 

 

 

I samarbejde med Udvalgte butikker i Helsingør