Shopping Sponsoreret indhold

I haven med Witzke

Det er havetid. Havemøbler kommer frem fra gemmerne. Nu skal der opgraderes. Sådan er det også hos Witzke Design i Hovedvagtsstræde 6 i Helsingør.

Witzke vil gerne at besøget i butikken er en oplevelse.

Witzke Design er kendt for deres helt unikke stil. Funktionalitet, design, personligt præg. Alt skal gå op i en højere enhed for at finde vej til udstillingen hos Witzke. Witzke er ikke alene en forretning. Det er en oplevelse!

Tingene skal kunne mere end bare at være pæne!” Sådan falder ordene fra Jonathan Witzke, der sammen med sin far, Jarl Witzke, ejer Witzke Design.

Når jeg siger det sådan, er det fordi, jeg godt kan lide flertydigheden i et møbel eller i en ting. Det kan både handle om funktionalitet. Men det kan også handle om, at funktionalitet og kunst går hånd i hånd. Eller at tingen taler videre på anden vis”, forklare Jonathan Witzke videre. Han fortsætter:

Jeg kan for eksempel godt lide at et bord til altanen også kan foldes sammen og pakkes væk. Det er praktisk. Eller at altanbordet også er et tørrestativ. En blyantholder, der er udformet som en påfugl. Eller at lampen er en figur som den lampe, Mr. Wattson fra Piffany Copenhagen, som i øvrigt er meget populær. Det er ikke nødvendigvis lampen, kunder efterspørger, men historien i sammenstillingen figur og lampe.

Tingene skal kunne mere end bare at være pæne hos Witzke

Sådan er det også med Witzke Designs havemøbler, som lige nu kan ses i forretningens gårdhave. Heller ikke her går Jonathan efter særlige mærker. Havemøblerne følger forretningens øvrige koncept. Far og søn er meget selektive i forhold indkøb til butikken.

Jeg vælger det, jeg selv kan lide. Ting, som jeg gerne vil have stående hjemme hos mig selv.

Møbelforretningen Witzke Design i Hovedvagtsstræde i Helsingør, har et stort udvalg af designmøbler- og interiør til hjemmet. Sortimentet er en blanding af nyt og gammelt, både dyrere klassikere og brugsting som alle prismæssigt kan være med på. Når de får gamle møbler ind i forretningen, sætter de dem selv i stand, så de kan skabe glæde i nye hjem

Witzke har et stort udvalg af designmøbler – både nyt og gammelt.

 Sådan er det også med sommermøblerne – dog med en stor overvægt af nye møbler.

Vi har nok mest svensk og dansk havemøbeldesign. Vi har svensk fyr, dansk eg og så naturligvis teak. Mit råd til kunderne er at kigge meget på funktionalitet og underlag. Står et træbord direkte på græsset, er der risiko for at bordet får ”dårlige fødder”. Her skal man nok vælge et mere bestandigt materiale. Står træbordet på en terrasse, der måske ovenikøbet et overdækket behøver man hverken tænke på ”dårlige fødder” eller oliebehandling. Hver ting til sin tid.

Jonathan Witzke er klar til at byde dig velkommen i butikken.

Jonathan Witzke åbnede butikken 1. december 2016, sammen med sin far Jarl Witzke. Jarl Witzke havde i sin tid en møbelforretning i Hellerup, så på den måde har det ligget lidt i kortene, at Jonathan Witzke skulle følge i hans fodspor – han har fået interessen for møbler og design ”ind med modermælken”.

Witzke Designforretning ligger centralt i Helsingør og ser frem til dit besøg.

Witzke Design
Hovedvagtsstræde 6 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 8834 1919
info@witzkedesign.dk

 

 

I samarbejde med Witzke Design