Shopping Sponsoreret indhold

Humlebæk Center – Humlebæks naturlige samlingspunkt

Sponsoreret indhold: Humlebæk Center ligger centralt placeret i Humlebæk, kun 2 minutters gang fra Humlebæk Station, daginstitutioner og bibliotek, og byder på et bredt udvalg af detailbutikker, specialbutikker, restauranter og fitness center. Humlebæk Centers historie går mere end 41 år tilbage – den officielle åbning fandt sted i 1977. Dengang sagde borgmester Ole Retoft: ”Jeg tror næppe, at det er muligt at finde centerplads og gader der virker hyggeligere og venligere”, før han klippede snoren over ved indvielsen. Intentionen er igen at gøre Humlebæk Center til det naturlige samlingspunkt for områdets borgere og beboere.

Humlebæk Center har historisk set været igennem lidt af hvert, blandt andet skiftende ejere, finanskrise og lavkonjunktur. Ikke alle ejere har prioriteret vedligeholdelse af udendørsarealer, erhvervslejemål og bygninger lige højt, men fremtiden tegner nu rigtig godt for Humlebæk Center. I efteråret 2016 blev Humlebæk Center købt af udviklingsselskabet TT Partners.

”I øjeblikket er vi i tæt dialog med kommunen, borgere, grundejerforeninger og erhvervslivet i Humlebæk, så alle kan få glæde af den fremtidige udvikling”, fortæller bestyrelsesmedlem Jan Martin Hansen.

Udbuddet og arealet skal afspejle både lokale erhvervsdrivende og byens borgere, og vi er meget opmærksomme på, at den centrale placering har stor betydning for den fremtidige byudvikling i Humlebæk. Der er allerede blevet udført en del vedligeholdelsesarbejde, som har forbedret centerets fysiske rammer, og de nye ejere har mange spændende planer for Humlebæk Center.

Foto: drone3000.dk / Torben Sørensen

I samarbejde med Humlebæk Center