Shopping

Guide: Her finder du sommerens solbriller

Sponsoreret indhold: Det er sommer, det er sol og det betyder solbrændte kinder og sol i øjnene. Her er fem forhandlere med et varieret udvalg af sommerens måske vigtigste accessories: solbrillerne.

Hornbrillen

Hornbrillen har et stort udvalg af solbriller med og uden styrke. Hornbrillen har Nordsjællands største udvalg af mærket Maui Jim som er kendetegnet ved at benytte markedets absolut førende glasteknologi, som lader farverne skinne igennem. Alle Maui Jim solbriller er blevet anbefalet af kræftens bekæmpelse som et effektivt UV-filter for øjnene og den omgivende hud.

Hornbrillen
Nordre Strandvej 343 – 3100 Hornbæk
Tlf. +45 4970 4760
hornbrillen.dk

Strandvejens Optik

Der er stor forskel på om dine solbriller skal bruges til hverdag, eller til sport på land eller til vands. Strandvejens Optik vejleder dig til at finde lige præcis det stel og glas som passer bedst til dig. Strandvejens Optik forhandler mærker som: Round10, Randolph Engineering, Monkeyglass, Maui Jim og har mange flere spændende modeller på lager.

Strandvejens Optik
Humlebæk Strandvej 52 – 3050 Humlebæk
Tlf. 49168828
strandvejensoptik.dk

Brilleriet

Brilleriet er Nordsjællands største forhandler af Oakley solbriller. Oakley-glas testes under ekstreme omstændigheder for at sikre kompromisløs beskyttelse af øjnene. Hos Brilleriet kan du finde et stort udvalg af Oakley der egner sig til forskellige sportsgrene, men også mange spændende modeller til fritidsbrug. Brilleriet er specialister i at tilpasse brillerne med og uden styrke.

Brilleriet
Nørre Torv 20, Espergærde Centret – 3060 Espergærde
Tlf. +45 4913 5135
brilleriet.dk

Kom og se   

Hos Kom og se i Snekkersten får du professionel rådgivning til valg af solbriller med styrke til både hverdag og sport. Kom og se forhandler blandt andet solbriller fra den danske producent Prego og sportssolbriller fra Adidas. Prego er kendt for at lave stel af de bedste materialer, og Adidas benytter sig af den nyeste teknik indenfor glasslibning. Begge mærker kan tilpasses til at sidde perfekt under alle aktiviteter. Du kan frit vælge farver, farveskift og coatninger på dine solbrilleglas.

Kom og Se
Strandvejen 224a – 3070 Snekkersten
Tlf. +45 2442 0224
komogse.dk

Stjerneoptik

Hos Stjerneoptik i Stjernegade i Helsingør, finder du et spændende udvalg af solbriller. Stjerneoptik forhandler mærkevarer som Marc Jacobs, Woow, Maui Jim, Prego, og har også et stort udvalg af Ray ban modeller. Kig forbi hos Stjerneoptik og lad en af deres professionelle optikere vejlede dig til solbriller med eller uden styrke.

Stjerneoptik
Stjernegade 12 – 3000 Helsingør
Tlf. 49214216
stjerneoptik.dk