Shopping

Her er skoleudstyret dine børn ønsker sig

Mon ikke at de fleste af os husker første skoledag? Følelsen af at stå rank og stolt i skolegården med sin nye skoletaske på ryggen, sammen med alle de andre forventningsfulde unger og forældre, og kigge ind på den der skole som man endnu ikke helt ved hvad er. Det er en stor dag.

Meget snart skal en masse nye skoleparate børn starte i 0. klasse. For at give børnene den aller bedste første skoledag kræver det lidt forberedelse fra forældrene, som skal sørge alt det nye skoleudstyr: skoletaske, madkasse, penalhus, blyanter, viskelæder, osv.

Men hvad skal man gå efter?

En undersøgelse foretaget af Pricerunner, Danmarks største produkt- og prissammenligningstjeneste, viser hvilke items der søges mest efter på nettet til børnenes første skoledag. I ugerne op til skolestarten i august, er der således særligt stor søgning på skoletasker og cykelhjelme. Her er de mest populære modeller:

Skoletasker

De yngste ønsker sig Lego Friends Cupcake rygsækken og Lego Ninjago Jay. I hvert fald hvis man skal regne med resultatet fra undersøgelsen.

De lidt ældre ønsker sig Fjällräven Kånken og Kånken mini. Den klassiske Fjällräv rygsæk har fået et solidt comeback og er super populær som skoletaske, for både piger og drenge.

Cykelhjelme

Der er et stort marked for cykelhjelme til cykelturen, som skal passe på de små hoveder og her er det især ABUS Youn-I, Nutcase Zone, Giro Scamp hjelmene som er populære.

Det er en god idé lige at sammenligne før man beslutter sig for at købe skoletaske og cykelhjelm. Lade ungerne prøve det på nede i butikken, for at sikre at det sidder godt på de små kroppe og hoveder. De skal slæbe udstyret frem og tilbage til og fra skole mange gange.

Og huske så alt det der skal fyldes i taskerne også.

God første skoledag til dig og dit barn.

Foto: Scanpix/Iris