Shopping Sponsoreret indhold

Guide: Eksperternes råd til lyd i ørerne

Ekspedienterne hos Euronics Helsingør er specialister, alle med over 20 års erfaring indenfor elvare-branchen. Selvom den fysiske butik på Stjernegade kvadratmetermæssigt ikke fylder så meget i landskabet, så er udvalget af varer på hylderne i butikken stort og varieret – ikke mindst indenfor lyd. Priserne i butikken er konkurrencedygtige, og finder man ikke det man leder efter, kan det meste bestilles hjem.

”Mange tror måske at en lille specialbutik betyder høje priser. Men vi matcher faktisk online priserne ret godt. Og så er vi passionerede indenfor vores fag, så man kan være sikker på at komme hjem med et produkt der passer til ens ønsker og behov”, fortæller Kenneth Lyby, indehaver af Euronics Helsingør.

Se her, hvad Kenneth Lyby fortæller om et lille udpluk af butikkens store udvalg af høretelefoner:

1: In ear høretelefoner: Marshall EQ Mode 

In ear høretelefoner fra Marshall. Pris: 399,- hos EURONICS Helsingør

Marshall har produceret højtalere gennem mange år. Når man køber lyd fra Marshall er man sikret et kvalitet, uanset hvilket et af deres produkter man vælger. Materialerne er gode, og lyden er glimrende selv i denne model, som er deres standardmodel med ledning og den billigste man kan få fra Marshall.

In ear høretelefonerne fra Marshall / EQ Mode ligger til en pris på 399,- hos Euronics.

2: In ear wireless: JBL Endurance Run BT

In ear wireless høretelefoner fra JBL. Pris: 399,- hos EURONICS Helsingør

Disse høretelefoner fra JBL fås i mange udgaver til hver deres specialiserede formål, så her kan man være sikker på, at få nogle der passer til ens behov. Endurance Run BT modellen egner sig rigtig godt til sport og hårdere fysisk aktivitet. De er sved og stænktætte, standarten er høj og man får meget for pengene også med denne model som er JBL’s billigste in ear wireless model.

In ear wireless høretelefonerne JBL / Endurance Run BT ligger til en pris på 399,- hos Euronics.

3: In ear wireless: Apple Airpods 2019

In ear wireless høretelefonerne fra Apple. Pris: 1199,- hos EURONICS Helsingør

Apples Airpods er ikke til at komme udenom. Lydmæssigt er de ikke eksperternes favorit, men det er nogle af de absolut mest populære høretelefoner på markedet. De taler godt sammen med Apples øvrige produkter. Eksempelvis kan man ”tale med” Siri, finde ud af hvornår toget kører, og finde dem igen hvis man mister dem. De ekstra features er med til at gøre dem så attraktive.

In ear wireless høretelefonerne fra Apple / Airpods ligger til en pris på 1199,- hos Euronics.

4: On ear wireless: JBL Tune 500 BT

On ear wireless høretelfoner fra JBL. Pris: 299,- hos EURONICS Helsingør

Med disse høretelefoner får man virkelig “value for money”. Det er en af JBL’s mest populære modeller. De er udviklet til populærmusik. Der er god bas i dem, hvilket særligt de unge godt kan lide. De fås i mange farver og har en batterilevetid på helt op til 16 timer. Kombinationen af pris og kvalitet sprænger alle skalaer for god lyd – et rigtig godt køb.

On ear wireless / JBL Tune 500 BT ligger til en pris på 299,- hos Euronics.

5: Over ear wireless noice cancelling headphones: Bose 700

Over ear wireless noice cancelling headphones. Pris: 2949,- hos EURONICS Helsingør

Bose har lavet lyd i over 50 år er verdensmestre i lyd i små enheder. De gennemtester deres produkter og sender ikke noget på gaden før det er 100 procent i orden. I Boses model 700 sorteres alt støj fra, også når de er slukkede, og lyden serveres i sin reneste form. Det giver vanvittigt god lyd til alt slags musik – fra klassisk til rock, og herudover er der indbygget ”Alexa” google assist. De er væsentligt dyrere end de andre høretelefoner, men det er også et produkt i en helt anden kategori.

Over ear wireless noice cancelling headphones / Bose 700 ligger til en pris på 2949,- hos Euronics.

Kig forbi Euronics Helsingør og se hele udvalget indenfor lyd her:

Euronics Helsingør

Stjernegade 8A – 3000 Helsingør
Tlf.: +45 6915 2020
euronics.dk

 

I samarbejde med Euronics