Shopping Sponsoreret indhold

Guide: Det ønsker pigerne sig i konfirmationsgave 2019

April og Maj måned står i konfirmandernes tegn. En stor begivenhed for de unge mennesker, som på denne dag træder ind i de voksnes rækker. Og det skal fejres!

Carla og Luca fra Helsingør og Humlebæk er to af årets kommende konfirmander. Her viser de nogle af de fine ønsker frem, der står højt på listen til konfirmationen:


Nordahl Andersen ringe fra Greisholm Guld & Sølv

Nordahl Andersen ringe fra Greisholm Guld & Sølv i Stengade. Foto: JMA / Forbyen

Greisholm Guld & Sølv i Stengade har et velassorteret udvalg af ure og smykker fra mærker som Julie Sandlau, Izabel Camille, Jaguar, Festina, Poul Hewitt og mange flere. Hos Greisholm Guld & Sølv er det forgyldte fingerringe fra Nordahl Andersen, som står på pigernes ønskeliste til konfirmationen. De fine ringe er besat med cubic zirkoniaer, og koster 300 kr. pr. stk.

Adresse: Greisholm Guld & Sølv
Stengade 27 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4921 0750
ggos.dk


Solbriller fra Stjerneoptik

Marc Jacobs & Ray Ban solbriller fra Stjerneoptik. Foto: JMA / Forbyen

Hos Stjerneoptik i Stjernegade i Helsingør har et spændende udvalg af solbriller. Stjerneoptik forhandler mærkevarer som Marc Jacobs, Woow, Maui Jim, Prego, og har også et stort udvalg af Ray ban modeller. På pigernes ønskeliste står der henholdsvis et par store, lys-beige solbriller i retro stil fra Marc Jacobs til 1468 kr., og et par ikoniske Ray Ban solbriller, med lilla ovale glas til 1428 kr.

Stjerneoptik
Stjernegade 12 – 3000 Helsingør
Tlf. 49214216
stjerneoptik.dk


Bluetooh højtaler fra Samsung hos Euronics

Bluetooth højtaler fra Euronics. Foto: JMA / Forbyen

Euronics er en selvstændig TV, Radio og hårde hvidevare-forhandler, som ligger på Stjernegade i Helsingør. Euronics forhandler stort set alle kendte mærkevarer indenfor elektronik, og kører altid med et nøje udvalgt sortiment. Til pigernes konfirmation er det bluetooth højtaleren WAM3501/XE fra Samsung der står på ønskelisten, til kr. 2399,-

Euronics Helsingør

Stjernegade 8A – 3000 Helsingør
Tlf.: +45 6915 2020
euronics.dk


Batavus cykel fra Bike & Co.

Batavus cykel fra Bike & Co. på Esrumvej. Foto: JMA / Forbyen

Bike & Co. på Esrumvej er en del af en landsdækkende cykelhandlerkæde. Hos Bike & Co. i Helsingør kan de deres kram ned til mindste møtrik, og har kvalitetsprodukter fra mærker som Specialized, Von Backhaus og Victoria elcykler på hylderne. Dette års hit på pigernes ønskeliste til konfirmationen, er en flot mat-sort, klassisk damecykel fra Batavus, som koster 6799 kr.

Bike & Co.
Esrumvej 69 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 49211534
bikeandco.dk