Shopping Sponsoreret indhold

Guide: Det ønsker drengene sig i konfirmationsgave 2019

April og Maj måned står i konfirmandernes tegn. En stor begivenhed for de unge mennesker, som på denne dag træder ind i de voksnes rækker. Og det skal fejres!

William fra Hornbæk er en af årets kommende konfirmander. Her viser han nogle af de ønsker frem, der står højt på listen til konfirmationen:

Mountainbike fra Specialized hos Bike & Co.

Rockhopper mountainbike fra Specialized

Hos Bike & Co. i Helsingør findes både herre og damecykler, mountainbikes, elcykler, knallerter og scootere. Et velassorteret udbud af ekstraudstyr, vedligeholdelsesgrej og værksted har de også. Den matsorte mountainbike fra Specialized, står højt på Williams ønskeliste til konfirmationen. Modellen hedder Rockhopper, og er velegnet til at køre vildt i skoven på, men kan også bruges på asfalten. Pris: 9,399 kr.

Bike & Co.
Esrumvej 69 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 49211534
bikeandco.dk

Gamer-bærbar fra Acer hos Euronics

Bærbar gamercomputer fra Acer

Euronics forhandler stort set alle kendte mærkevarer indenfor elektronik, og kører altid med et nøje udvalgt sortiment. På Williams ønskeliste er det den 17 tommer store Predator Helios 300 bærbare computer fra Acer, der står på konfirmationsønskelisten. Computeren er nem at transportere, og den store skærm sikrer god billedkvalitet, sammen med det gode grafikkort der sidder i maskinen. Den kan trække alle spil og koster: 8999 kr.

Euronics Helsingør
Stjernegade 8A – 3000 Helsingør
Tlf.: +45 6915 2020
euronics.dk

Matsorte Ray Ban solbriller fra Stjerneoptik

Klassiske matsorte solbriller fra Ray Ban

Stjerneoptik i Stjernegade i Helsingør har et spændende udvalg af solbriller. Stjerneoptik forhandler mærkevarer som Marc Jacobs, Woow, Maui Jim, Prego, og har også et stort udvalg af Ray ban modeller. På Williams ønskeliste er det klassiske, matsorte solbriller fra Ray Ban der hitter. Ray Ban er i det hele taget et brand, der har høj værdi i Williams aldersklasse. Modellen William ønsker sig hedder Andy, passer til det meste og koster: 1140 kr.

Stjerneoptik
Stjernegade 12 – 3000 Helsingør
Tlf. 49214216
stjerneoptik.dk

Jaguar ur fra Greisholm Guld & Sølv

Herreure med stålrem og safirglas fra Jaguar

Greisholm Guld & Sølv i Stengade har et velassorteret udvalg af ure og smykker fra mærker som Jaguar, Festina, Poul Hewitt og mange flere. ID skilte og læderarmbånd, er noget af det mange unge efterspørger. På Williams ønskeliste til konfirmationen er det et ur fra Jaguar der rangerer. Serien hedder Diver og fås med forskellige farver urskive. Uret har ridsefrit safirglas, massiv stållænke og kan bruges under vand. Et smukt kvalitetsur til en god pris: 2998 kr.

Adresse: Greisholm Guld & Sølv
Stengade 27 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4921 0750
ggos.dk