Livsstil

Forårskræmmermarked i Værftshallerne

Sponsoreret indhold: Snart er det påske og det betyder at det er tid til endnu et indendørs kræmmermarked i Værftshallerne, som bliver fyldt op med gammelt og nyt, fordelt på 200 stande. Her kan man finde alt fra hjemmelavede spegepølser og syltet marmelade til gamle reoler og porcelæn, tøj, sko og tasker.

Stadeholderne er en god blanding af private loppesælgere, som har ryddet op i garagen og fundet ting og sager frem som andre kan få glæde af, kræmmere og små producenter med deres egne, hjemmelavede specialiteter.

”Vi forventer mellem 5-7000 besøgende i løbet af weekenden. Der er altid rigtig god stemning til markederne. De fleste af gæsterne summer rundt og hygger sig med at gå på opdagelse blandt standende, men man kan også bare komme forbi og nyde stemningen”, fortæller arrangør Jens Rasmussen.

I spiseområdet bidrager René Hejdmann fra Gasbox til stemningen, hvor han i anledning af weekendens kræmmermarked spiller solo. Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter med covernumre af Kim Larsen og Gasolin. René Hejdmann både ligner og lyder som originalen selv så man tror det er løgn.

Tonerne kan indtages ved et af de mange bænke og borde sammen med en bid mad fra grillen, en kold øl, kaffe og kage serveret af kaffedamer fra veterantræffet Time Winder, eller andet godt fra menuen.

Imens de voksne hygger sig og gør gode fund, kan børnene forlyste sig i den Scandinaviske Tivolipark inde i hallerne, og ride på pony ude foran hallerne.

Entre 20 kroner. Børn er gratis.

Sted: Værftshallerne
Ny Kronborgvej – Helsingør 3000
Dato: 31. marts og 1. april 2018
Tid: 10-16 begge dage

Foto: Lars Johannessen