Shopping

Forårsguide til den stilsikre mand

Selvom vejret her i marts kan være ret så omskifteligt, så står der faktisk forår i kalenderen. Her er et par sikre forårshits til den stil- og kvalitetsbevidste mand:

Klassisk gråt halstørklæde

Halstørklæde fra Junk de Luxe / Tøjeksperten

Dette varme og bløde, lysegrå halstørklæde fra Junk de Luxe med frynser, passer til det meste. Tørklædets mål er 164×50 cm (uden frynserne). Udsalgspris hos Tøjeksperten 299,50,- køb det her.

Overgangsjakke til foråret

Jakke fra Morgan / Tøjeksperten

Grøn quiltet og foret jakke fra Morgan. I jakken er to sidelommer med trykknapper og en enkelt inderlomme. Derudover har jakken en brystlomme på venstre side, der lukkes med lynlås. Pris 499,- hos Tøjeksperten, køb den her.

En god krimi

Magtspillerne af Michael Connelly / Bog & Ide

Der er ikke noget som at sætte sig ud under de første solstråler med en god bog. Forfatter Michael Connelly arbejdede i mange år som kriminalreporter for blandt andet Los Angeles Times. Det er siden blevet til mere end tyve romaner om den hårdkogte detektiv Harry Bosch. Krimien Magtspillerne er en af dem. Køb Magtspillerne i Bog & Ide til 299,95,- her.

Herreur i stål

Festina armbåndsur / Greisholm Guld & Sølv

Klassisk herreur i stål fra Festina. Et flot armbåndsur kan, ligesom lækre sko, pifte ethvert look op. Denne klassiske model kan bæres til de fleste outfits. Køb det hos Greisholm guld & sølv, vejledende pris 1499,-

Skjorte til alle lejligheder

Klassisk herreskjorte fra Gant / Mr. August

Gant er til manden der klæder sig casual, tilsat et strejf af klassisk elegance. Basic oxford skjorten i lyseblå fra Gant, kan dresses og eller ned efter behov. 100% bomuld til 700,- hos Mr. August, køb den her.