Shopping Sponsoreret indhold

Kvalitetsvarer i den lille butik A. Florisson

Den lille butik A. Florisson i Stjernegade har skabt sin helt egen profil – med dame- og herreekvipering samt hatte og caps, alt i de bedste kvaliteter.

Da Alice Florisson i foråret 2015 åbnede sin butik i Stjernegade, havde hun en klar ide´ om at specialisere sig og få sin helt egen profil, der ikke gik på tværs af byens øvrige butikker. Det koncept har hun udviklet dag for dag og fører stort set kun varer som ikke kan fås andre steder i byen eller i Danmark. Udvalget henvender sig til den selv- og kvalitetsbeviste kunde, der ønsker moderne og klassiske varer med muligheden for et twist. Ligesom den miljøbevidste kunde med ønsket om økologiske eller rene natur produkter har et fint udvalg i butikken.

Smukke accessories i fine kvaliteter hos A. Florisson

Alice Florissons hjertebarn er hatteafdelingen, og butikken har i dag Nordsjællands største sortiment i kvalitetshatte og –caps i både Silke, hør, læder, uld og i den helt specielle strå fra Ecuador til Panamahatte. Alle er fra velrenommerede hattemagere som MJM, City sport, Stetson og Borsalino.
Udvalget er stort og stadig voksende for hattekunderne, der tæller såvel damer som herrer i aldre helt fra 10 år og opefter. Nogle bærer hat som en livsstil og andre for at beskytte sig mod solen.

Kvalitetshatte i vinduet hos A. Florisson

Forretningen er indrettet med genbrugsmaterialer og fremstår med sin egen stil og historie, som vækker en nostalgisk stemning. Den giver sammen med betjeningen, hvor kunden er helt i centrum, en oplevelse af hygge og nærvær som fra svundne tider.
Alice Florisson nyder hvert besøg:

Det er som at starte nyt maleri hver gang en kunde kommer ind butikken og jeg nyder udfordringen, som helst skal resultere i at kunden bliver glad og tilfreds efter et besøg hos mig, siger Alice Florisson, med stor glæde i stemmen.

Alice Florisson har helt sikkert arvet et handelsgen fra sin oldefar A. Florisson, der i dag optræder som frontfigur på begge sider af butiksfacaden, ligesom logoet til butikken stammer fra hans butik helt tilbage i 1896.
Historien om ham kan man få i butikken sammen med mange andre historier om butikkens indretning, om de specielt udvalgte malerier samt om tweeden, silken, ulden og de øvrige tekstilers oprindelse.

Alice Florisson ser selvfølgelig frem til dit besøg.

A. Florisson
Stjernegade 16D – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4226 0942

I samarbejde med A. Florisson