Shopping Sponsoreret indhold

Få rabat på mobilreparationer hos Mobilrepair Helsingør

Har din smartphone været nede og kysse asfalten i weekenden? Er skærmen lappet med tape og elastikker? Eller skal den bare oplades konstant og hele tiden?

Der er kun én ting som er værre end at have glemt sin smartphone på arbejdet efter fyraften, hos familien i Jylland, eller på en dum bar fredag aften – og det er når den er gået i stykker. Dét som ikke længere bare er vores telefon – men hele vores netværk, vores kalender, vores huskeseddel, vores gps, vores livline – og som vi ikke kan leve uden.

-Det svarer lidt til at glemme sin pung på første date, eller til at gå i stå på motorvejen på vej til lufthavnen. Det er frygteligt. Og hvor er det så lige man skal aflevere den, når skærmen er splintret til ugenkendelighed?

Det er der heldigvis et svar på: Det skal man hos Mobilrepair.

Mobilrepair er Danmarks førende mobil reparatør.

Mobilreparatør som startede i Helsingør i 2012 med byrådspolitikeren Mamet Naghdiani ved roret. Dengang som en lille enkeltmandsvirksomhed uden fast base, men med store ambitioner.

Med Mobilrepair ville Mamet Naghdiani levere højere sikkerhed, bedre service og håndværk. Og i dag er Mobilrepair således både certificeret Samsung partner og sikkerhedsgodkendt til at varetage en del af Statens opgaver.

Mobilrepair reparerer mobiltelefoner, smartphones og tablets. Mobilrepairs høje serviceniveau og store kundetilfredshed har da også sikret Mobilrepair titlen ”Best in category” på Trustpilot.

Resten af året får du 100 kroner i rabat på mobilreparationer. Det eneste du skal gøre er at printe denne annonce ud og vise den i butikken:

MobilRepair
Simon Spies Plads / Stengade 7 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 6095 5191

https://mobilrepair.dk/

I samarbejde med Mobilrepair