Shopping Sponsoreret indhold

Få kvalitetslys i din bolig

Hos Lysmesteren i Helsingør kan du ikke bare finde de smukkeste lamper fra klassiske mærker som Louis Poulsen, Le Klint, Poul Henningsen og Verner Panton – du kan også få råd og vejledning af Lysmesterens specialiserede medarbejdere til, at få dem til at lyse dit hjem op på den helt rigtige måde.

Et udvalg af lyskilder med forskellige egenskaber hos Lysmesteren i Prøvestenscenteret. Foto: JMA/Forbyen

Dét med lys er et komplekst område, som mange af os tager for givet. Men der er stor forskel på både typen og kvaliteten af lys, og på hvordan en lyskilde/lampe lyser et rum- eller et særligt sted i rummet op.

”Hos Lysmesteren starter vi med, at finde ud af hvad kunden skal bruge lyset eller lampen til – og så rådgiver vi kunderne hele vejen rundt om behovet. Vi tilbyder også installation og restaurering af lamper”, fortæller belysningskonsulent Tanja Larsen.

Pendler og og bordlamper fra blandt andet Lightyears hos Lysmesteren i Prøvestenscenteret. Foto: JMA/Forbyen

Tanja Larsen har været ansat hos Lysmesteren i Helsingør siden 1994. Ligesom hendes kollegaer ved hun alt om lysets egenskaber og karakterer. Hun kan eksempelvis rådgive om forskellen på diffust lys og direkte lys. Varmt og koldt lys. Hvilke lyskilder der kan justeres i styrke. Hvilke lyskilder og lamper der fungerer med sensor. Ligesom forskellen på hvordan lyset gengiver farverne.

”Skal du eksempelvis bruge lys ved et arbejdsbord, er det vigtigt med en kombination af diffust og direkte lys, og god farvegengivelse. Sidder du og arbejder i dårlig belysning, bliver du meget hurtigere træt i øjnene og i hovedet. Der er stor risiko for ubehag og spændingshovedpine”, fortæller Tanja Larsen.

Et hjørne af Lysmesteren i Prøvestenscenterets store udvalg af pendler, bordlamper og standerlamper. Foto: JMA/Forbyen

Mulighederne for at finde noget der både falder i smag, og samtidig giver kvalitetslys er i øvrigt mange hos Lysmesteren i Helsingør, som har et kæmpe udvalg af lamper til både udendørs- og indendørsbrug, og i alle prisklasser.

Man kan endvidere være sikker på at blive opdateret indenfor de nyeste teknologier. Flere gange om året deltager belysningskonsulenterne på efteruddannelseskurser, blandt andet hos de store producenter. Det er vigtigt, for området er i konstant udvikling.

”Inden længe vil der kun være LED-lys på markedet. Alle andre typer af lys udgår. Hos Lysmesteren kan vi blandt andet vejlede i hvordan man oversætter watt til LED specifikationer”, fortæller Tanja Larsen.

Lyskonsulenterne hos Lysmesteren i Prøvestenscenteret

Hvis man er i tvivl om hvilke lyskilder og hvilke lamper der fungerer hjemme i privaten, kan man altid få lov til at låne lamperne med hjem.

Lysmesteren glæder sig til at byde dig velkommen her:

Adresse

Lysmesteren Helsingør
Prøvestensvej 18, 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4922 6957
lysmesteren.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 09.30 – 17.30
Fredag 09.30 – 18.00
Lørdag 09.00 – 14.00

I samarbejde med Lysmesteren Helsingør