Shopping Sponsoreret indhold

En rejse tilbage i tiden hos Tibberup Høkeren

Tibberup Høkeren der ligger på ”museumsruten” på Sct. Anna Gade i Helsingør, har et stort sortimentet af skandinaviske og europæiske importvarer som ægte sæber, dørgreb, vinduesbeslag, kroge, børster og tøj fra små producenter, som har fokus på detaljer og kvalitet.

Sortimentet hos Tibberup Høkeren skiller sig ud på flere niveauer, fra noget man ellers ser i byen. Men det hele startede med et gammelt stråtækt hus i Tibberup.

I 1995 skulle ægteparret Nanna og Mogens Christensen selv sætte deres nye, gamle hus fra 1860 i stand. Det blev gjort med respekt for husets historie, og en fascination for håndværk fra gamle tider begyndte at gro. En fælles fascination af tiden og stilen før 1950’erne, inden produktion for alvor blev automatiseret, var født.

Mogens Christensen i baglokalet hos Tibberup Høkeren

Nanna Christensen bagved skranken med det smukke, gamle kasseapparat hos Tibberup Høkeren

I 2008 blev fascinationen til egen butik med varer som dem, man kunne få dengang, da varerne blev fremstillet af lokale specialister med forstand på materialitet og kvalitet. Siden har ægteparret udviklet Tibberup Høkeren til den helt unikke og gennemførte konceptbutik, den er i dag.

For at kunne tilbyde kunderne denne kvalitet i tråd med de gamle varer, har Nanna og Mogens Christensen de bedste erfaringer med at følge produktionen tæt.

Alle vores varer bliver fremstillet af voksne mennesker i Europa, som vi har tillid til, og som sætter kvalitet over kvantitet, fortæller Mogens Christensen.

Ægte sæber i alle afskygninger. Alepp sæben menes at være verdens første

Lækre Ovis sæber med snor til badværelset

Udover de særligt udvalgte skandinaviske og europæiske importvarer, sælger Tibberup Høkeren også reservedele til lampeklassikere som ikke længere er i produktion. Og så producerer de selv deres egen linoliemaling til indendørs og udendørs træværk og møbler af høj kvalitet.

Hvad skal du bruge det til? Spørger vi altid kunderne – for at sikre at de kommer hjem med de rigtige varer i første omgang, fortæller Mogens Christensen.

Butikken er indrettet som et showroom, med de varer de har på hylderne. Ægteparret kender alle varernes historie. Og så går de går højt op i kundeoplevelsen. Alle kunder der besøger butikken bliver rådgivet og vejledt så godt som overhovedet muligt.

Gamle lampeklassikere, ægte børster- og sæber på hylderne hos Tibberup Høkeren

Ægte papir- og uldgarner kan man også finde hos Tibbberup Høkeren

Besøg Tibberup Høkeren, og bliv inspireret af deres fantastiske univers her:

Tibberup Høkeren
Sct. Anna Gade 4A – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 4917 0424
tibberuphoekeren.dk

Facebook.com/tibberup
#tibberuphoekeren

I samarbejde med Tibberup Høkeren