Shopping Sponsoreret indhold

El-cykler til alle

Det slår en, når man kommer ind i Rex Cykler på Klostermosevej, at her er cykler for enhver smag og alder. Racercyklen, city-biken, Bedstemor-modellen, den klassiske, den traditionelle, den topdesignede og den vågede. Og fælles for dem alle er, at de også kan fås som el-modeller. Elcykler er for alle.

I dag kan alle modeller fås som elcykler. Dem sælger vi rigtig mange af. Det er ved at gå op for danskerne, hvilke muligheder elcyklen giver”, fortæller Martin Rex Olkjær, Rex Cykler i Helsingør.

Idag findes alle modeller som elcykler

El på cyklen giver flere muligheder

Han ridser hurtigt op: Aktionsradiussen bliver med et slag meget større. At pendle 10-15 kilometer er ikke et problem. Man er ikke gennemvåd af sved, når man når frem til sit bestemmelsessted, men har givetvist en lille smule sved på panden. Det giver flere mulighed for at komme ud at køre i skov eller i bjerge.

Hvor udviklingen i de europæiske lande er gået meget hurtigt, har danskerne været en lille smule skeptiske.

Jeg tror, der har været en holdning til, at det med el var en lille smule snyd. Man fik hjælp på landevejen af den lille elmotor, men man skal ikke lade sig snyde. Man kommer kun frem, hvis man bruger pedalerne. Man får så et ekstra skub på farten. Så snyd? Det kan man ikke kalde det.”

Den lille elmotor, der giver dig et skub på vejen.

Kun kvalitet

Hos Rex-cykler fraviger man ikke princippet om, at kvaliteten skal være i orden. Martin Rex Olkjær kommer bramfrit med udtalelsen:

Vi gider kun sælge ting, der dur.

Faktisk er det sådan, at el-cykler er det område inden for cykelbranchen, der udvikler sig allermest. Og det er ikke hvem som helst, der udvikler: Bosch, Continental og ZF. De tre største producenter i verden indenfor automotordele er i gang. Batterierne, der stadig får mere kraft og rækkevidde, bliver mindre og mindre. Motoren, der tidligere var sat til for eller baghjul, er nu koblet til kranken, hvilket giver en langt mere fintfølende og sofistikeret af- og tilkobling af motoren. Kvalitetsmotorerne kombineres naturligvis med det bedste cykeludstyr. De elcykler, der triller ud af butikken på Klostermosevej, er topmoderne. Klassiske cykler, citybikes, mountainbikes og nu også racercykler.

Motoren, der tidligere var sat til for eller baghjul, er nu koblet til kranken.

Kom og få en prøvetur

Martin Rex Olkjær er ikke bange for at sende en potentiel køber af en elcykel ud på en tur.

De kommer altid tilbage med et lille smil på læben”, forklarer han og fortsætter: ”Man skal prøve det for helt at forstå, hvordan det fungerer. Du skal bevæge dig, men du kommer hurtigere frem, end du egentlig havde forventet. At cykle bliver lidt en leg.

Elcykel-bølge herhjemme startede med unge seniorer, men den næse bølge gælder kvinder og børnefamilier. Det er gået op for begge, at en cykel med elmotor kan lette livet for såvel børn som forældre.

Du finder Rex Cykler her:

Rex Cykler i Helsingør:
Klostermosevej 123
3000 Helsingør
Mail: helsingor@rexcykler.dk
Tlf: +45 45 79 49 99

Rex Cykler i Helsinge:
Bymosevej 9-11
3200 Helsinge
Mail: helsinge@rexcykler.dk
Telefon: +45 48 79 49 99

 

I samarbejde med Rex Cykler