Shopping Sponsoreret indhold

Det Magiske AbeShow i Humlebæk Centret

Vi kender alle hans version af Åh Abe. Vi husker måske, at han blev kåret som årets mest sexede mand tilbage i 1987. De yngre kender måske bedre hans nye makker, Mikkel, der er en kendt youtuber, tryllekunstner og børnebogsforfatter.

Ja, det er M&M, Mek Pek og Mikkel Rugholm, der torsdag den 16. maj giver den max gas i Humlebæk Centeret.

De to gennemmusikalske og smitteende glade herrer skruer op for showet og den gode underholdning, som med garanti giver en magisk oplevelse i højt tempo og med mange overraskelser.

Mek Pek har igennem de sidste 25 år spillet børnekoncerter med Habbasutterne og de store ”Åh Abe”-koncerter. Han er kendt af alle forældre, bedsteforældre, og børnene kender I hvert tilfælde hans version af Åh Abe. Den version, der gjorde sangen landskendt og elsket.

I det nye makkerskab er Mek Pek den ”gamle”, der tror på de gode og sunde værdier, mens Mikkel er den unge friske og hurtige, der ved alt om den nye digitale og hurtige verden.  Hele tiden er klar på et nyt trick, der overgår Mek Peks kendte gamle børnesange.

Der er lagt op til en forrygende eftermiddag i Humlebæk Centret torsdag den 16.maj. Mek Pek og Mikkel Rugholm starter festfyrværkeriet af sange og tricks kl 15.

Der er flere spændende arrangementer i de kommende måneder:

 

Humlebæk Center
Humlebæk Center 1
3050 Humlebæk
Kontaktperson: jan.hansen@letsmove.dk
Hjemmeside: Humlebækcenter.dk

 

I samarbejde med Humlebæk Center