Shopping Sponsoreret indhold

Alt til sommerferiens grillaftener, hyggestunder og strandture

Sommeren er over os, og livet i gaderne begynder at summe af liv i takt med, at sommerhusene i Hornbæk fyldes op.

Alt imens mange af os kan se frem til afslapning, sommerhushygge og kvalitetstid med venner og familie, er der fuld tryk på højsæsonen for andre:

”Vi arbejder på højtryk i butikken i sommermånederne. De mange mennesker der flytter til området over sommeren betyder, at vi skal have væsentligt flere varer på hylderne i butikken. Der skal være nok til alle. Lige nu er det varer til grillen, til sommerhuset og til strandturen der er i høj kurs”, fortæller Brian Hviid Kyhl, købmanden hos Rema 1000 i Hornbæk.

Købmand Brian Hviid Kyhl med medarbejder og kæreste Katrine

Sidste års sommer føltes uendeligt lang, og temperaturerne mindede mere om nogle man oplever i Sydeuropa, end på en almindelig dansk sommerdag. Spørgsmålet er nu, om vi kan se frem til endnu en varm sommer.

”Min oplevelse er ikke, at det betyder så meget for sommerhusgæsterne, om det er meget varmt eller ej. De fleste vil have det maksimale ud af ferien, om de så skal grille under halvtaget og spille brætspil indendørs – vi ser i hvert fald mange nye ansigter i hernede i øjeblikket. Det er super hyggeligt”, siger Brian Hviid Kyhl.

I sommersæsonen starter dagene tidligt for købmanden og hans medarbejderne i Rema 1000 i Hornbæk. Inden åbningstid kan de i ro og mag bygge om i butikken, og skifte gamle varer ud med nye så der er fyldt op, når kunderne begynder at komme i butikken efter klokken 7.

Sommergæster på Hornbæk Strand

Købmand Brian Hviid Kyhl overtog butikken i Hornbæk i 2015. De mange års erfaring har lært ham alt om de skiftende sæsoner. Der er stor forskel på hvad folk vil have i sommerhalvåret og i vinterhalvåret, hvornår og hvor ofte der skal bestilles varer hjem til butikken. Han bestræber sig altid på, at være et skridt foran.

”Det er vigtigt for mig, at arbejdet giver mening og det gør det, når både vores kunder og medarbejdere i butikken er glade og tilfredse. Det bedste er ofte når jeg ikke hører noget, for så ved jeg, at folk har fundet det de skal bruge”, fortæller Brian Hviid Kyhl.

Lige nu bugner hylderne med spændstige vandmeloner, frisk frugt og grønt, grillkød til enhver smag, morgenmadsprodukter, friskbagte flutes, vin i alle farver, solcreme og en masse andre dejlige sommervarer.
Ved første øjekast ser det i hvert fald ikke ud til, at nogen skal gå forgæves hos Rema 1000 i Hornbæk.


Adresse: Rema 1000 Hornbæk

Hornebyvej 50 – 3100 Hornbæk
Tlf. (+45) 4970 2949
rema1000.dk

Find aktuelle tilbudsaviser her:
Rema1000 tilbudsaviser

 

I samarbejde med Rema 1000 Hornbæk