Shopping Sponsoreret indhold

29 kroner for udbringning af dagligvarer

I en tid, hvor nethandlen, også med dagligvarer, stormer frem, har Min Købmand i Snekkersten set en interessant niche. Man kan med deres udbringnings-ordning handle lokalt, og få bragt varerne lige til døren. Konceptet kan ikke være enklere: Skriv en indkøbsseddel. Send den på mail til Min Købmand eller ring den ind. Min Købmand pakker varerne og bringer dem ud.

Min Købmand på Strandvejen i Snekkersten

”Vi har mange ældre borgere i Helsingør, Snekkersten og Espergærde, der bestiller varer hos os og får bragt dem hjem. Men det er jo i virkeligheden en mulighed, mange andre også kunne benytte sig af. Travle børnefamilier og karriere-familier for eksempel.”

Friske grøntsager på hylderne hos Min Købmand i Snekkersten

Mette Hansen er ikke i tvivl:

”Det bliver ikke lettere. Har man ikke en mail, ringer man herned. Man betaler kontant, med kort eller mobilepayer, når varerne bliver leveret. Skal man bruge varerne om eftermiddagen, kan varerne bestilles helt frem til klokken 12 samme dag. Det er ikke nødvendigt at bladre mellem mange varer, som man skal på for eksempel Nemlig.com. Og handler man hos os, tager man også medansvar for at bevare et levende lokalsamfund”, fortæller Mette Hansen.

Den lokale købmand på Strandvejen ved Skotterup kan først i det nye år fejre 170 års jubilæum. Den første lille høkerbutik åbnede i 1849. 24 år efter blev høkeren så omdannet til ”en rigtig” købmandsbutik.

”ja, vi er en lille købmandsbutik, men jeg oplever da tit, at nye kunder bliver overraskede over vores velassorterede sortiment, ligesom den høje kvalitet og fair priser. Måske forventer de, at komme ind i sådan en lille hengemt Købmand med få, støvede varer på hylderne”, fortæller Mette Hansen.

Mejerivarer på snorlige rækker hos Min Købmand i Snekkersten

Hun fortæller med slet skjult stolthed, at hendes familie har drevet butik på adressen siden 1970. Hun og hendes bror, Henrik Hansen har begge hjulpet til i købmandsforretningen siden de var børn. De er oplært fra bunden af, af deres far Niels Erik Hansen som åbnede forretningen, og driver stadig foretagendet den dag i dag. Nu sammen med Mette og Henrik.

At arbejde som lille købmand i et lokalområde er mere en livsstil end et arbejde. De to søskende er her fra morgen til aften alle ugens syv dage, og holder sjældent ferie.

”Vi står selv på gulvet og sørger for, at der hele tiden er fyldt op. Vi bestiller løbende friske varer hjem, og Henrik kører selv ud med varer til kunderne. Vi satser på kvalitet og gode priser”, fortæller Mette Hansen.

Bestil varerne hjemmefra og få dem bragt lige til døren

Udover et velassorteret sortiment af basisvarer, som sagtens kan måle sig med store supermarkedskæder, kan man også finde masser af spændende specialvarer på hylderne hos Min Købmand i Snekkersten. Eksempelvis har de som den eneste forhandler i Danmark Zoega kaffe på hylderne. Men også andre populære varer trækker kunder til. Brød fra Brødsnedkeren, et stort udvalg af friske blomster, og ugens hjemmelavede fiskeret.

Min Købmand i Snekkersten forhandler svensk Zoega kaffe

Forretningen driver desuden en DAO og GLS pakkeshop. Bestiller man varer over nettet, kan man altså vælge at hente dem her.

Som købmanden plejer at sige:

”Vi har alt, undtagen udsolgt”.

Min Købmand glæder sig til at byde dig velkommen alle årets 365 dage.

Min Købmand Snekkersten

Strandvejen 228, 3070 Snekkersten
Tlf: (+45) 4922 0042
Mail: 0450239@minkobmand.dk
facebook.com

I samarbejde med Min Købmand Snekkersten